- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
İyi düşün derim o kadar..ya nevroş hayatımda bu kadar kinci adam tanımadım ya biriktirmiş biriktirmiş çıkardı içinden bende sadece ağlayabildim
benim öküz aradı annemleriSebep neaileler niye karıştı ki aranızda cozersiniz
Anne işte tek liman bence.annem aradı az önce sesini duyunca biraz rahatladım abla ya
keşke hiç başlamasaydım diyorum neden nişanlandım ki dedim bu gün ilk defaİyi düşün derim o kadar..
aynen öyle abla annem rahatlattı zatenAnne işte tek liman bence.
Oğlak mi bu nalet bebebenim öküz aradı annemleri
Yanlış anlama ama nacizane fikrim.ya nevroş hayatımda bu kadar kinci adam tanımadım ya biriktirmiş biriktirmiş çıkardı içinden bende sadece ağlayabildim
Sadece şunu söyleyim sana,bazı yaşanan olaylar insana ilerisi için ne olacağını gösterir.keşke hiç başlamasaydım diyorum neden nişanlandım ki dedim bu gün ilk defa
++++++++++++Yanlış anlama ama nacizane fikrim.
Eğer aranızda ciddi sıkıntılar oluyorsa ve kğltğr,bakış açısı ,anlayış olarak çok farklıysanız.Hiç evlenmeyi düşünme
İnan nişanlı iken olan bir sorun evlendikten sonra 10 oluyor
Tabi artıları çoksa başkaAşk karın doyurmuyor,sen her şeyden kıymetlisin
Hiç alttan alma nasıl alıştırırsan öyle gidiyorkeşke hiç başlamasaydım diyorum neden nişanlandım ki dedim bu gün ilk defa
Biz bu günler için varız zaten evlat..aynen öyle abla annem rahatlattı zaten
Insan hallederim düzelir diyo ama aslaaa daha beter oluyo bi kereSadece şunu söyleyim sana,bazı yaşanan olaylar insana ilerisi için ne olacağını gösterir.
o kadar haklısın ki ben zaten aileme akşam konuşalım dedim böyle olacaksa herkes kendi yolunaSadece şunu söyleyim sana,bazı yaşanan olaylar insana ilerisi için ne olacağını gösterir.
Aileni dinle her zamano kadar haklısın ki ben zaten aileme akşam konuşalım dedim böyle olacaksa herkes kendi yoluna
çok üzüldüm bu gün oysaki çok mutluydum sabah ufacık şeyden neler çıkardı nefret ettimHiç alttan alma nasıl alıştırırsan öyle gidiyorKendini ağırdan satmak en iyisi
Aşktan gözünü kör etme bebeğim iki iki dört, bu günler geri gelmiyoo kadar haklısın ki ben zaten aileme akşam konuşalım dedim böyle olacaksa herkes kendi yoluna
dinliyorum canım annem ne derse o zaten ben çok üzdüm önceden annemi asla bir daha olmayacakAileni dinle her zaman
Hakkında hayırlısıçok üzüldüm bu gün oysaki çok mutluydum sabah ufacık şeyden neler çıkardı nefret ettim
o çok sivri be asom ben onu gibi değilimAşktan gözünü kör etme bebeğim iki iki dört, bu günler geri gelmiyo