Evet genelde ablam veriyor ben kafamın dikine gidiyorumAynen ben de instagramda, pinterest bunlara bakıyorum hep ama sanırım sonunda kendi kafama göre yapıyorum
Teorim gerçek mi oluyor yoksa 1.hafta 6.ydım 2.hafta 5 ysem son hafta 1.yim
Nevreste ders veriyor gel not alalım
Evet ikimizin ortak sorunuEvet genelde ablam veriyor ben kafamın dikine gidiyorumkafayı değiştirmek lazım birazda
Aynen ben de instagramda, pinterest bunlara bakıyorum hep ama sanırım sonunda kendi kafama göre yapıyorum
Teorim gerçek mi oluyor yoksa 1.hafta 6.ydım 2.hafta 5 ysem son hafta 1.yim
Nevreste ders veriyor gel not alalım
İşte ikiniz benziyorsunuzEvet genelde ablam veriyor ben kafamın dikine gidiyorumkafayı değiştirmek lazım birazda
Yazdıklarınızı okuyorum
Ahh bu kk ahhİşte ikiniz benziyorsunuzBiri daha var ama onu söylemeyeyim Kafanıza göre yapıyorsunuz.Hem tarifte hem sunumda Ama kk farklı bakıyor.
Heeec bilemiciiiim Kafa nereye biz orayaEvet ikimizin ortak sorununolcaz biz böyle
Allahimyaaa niye söylemiyon abla yaa biz burda bak utanmadan kendimizi yerle yeksan ediyoz azda o rezil olsunİşte ikiniz benziyorsunuzBiri daha var ama onu söylemeyeyim Kafanıza göre yapıyorsunuz.Hem tarifte hem sunumda Ama kk farklı bakıyor.
Nevreste tabletlerinden günde 2 dozYazdıklarınızı okuyorum
Senin bu son sunumun çok iyibu sefer ne aldın acaba popüler mi
Bende öyle diyorum hep sade olacağım vs vsAhh bu kk ahhbu sefer klasik olcam ya inşallah
İnşaallahAhh bu kk ahhbu sefer klasik olcam ya inşallah
Yok söylememHeeec bilemiciiiim Kafa nereye biz oraya
Allahimyaaa niye söylemiyon abla yaa biz burda bak utanmadan kendimizi yerle yeksan ediyoz azda o rezil olsun
Dediler ki kukrişi çagırmayın onsuz daha iyi dedilerDemek buradasınız
Kimler dediDediler ki kukrişi çagırmayın onsuz daha iyi dediler
Yalan söylüyor aşkom seni kıskanıyorKimler dedi
Aynen yaa kimmiş acabaHeeec bilemiciiiim Kafa nereye biz oraya
Allahimyaaa niye söylemiyon abla yaa biz burda bak utanmadan kendimizi yerle yeksan ediyoz azda o rezil olsun
Ben ikimizi de çok beğeniyorum kuzu ama kk bizi beğenmiyorBende öyle diyorum hep sade olacağım vs vsama sen yine iyisin bence benden
Harf alalımYok söylememO sızlanmıyor mutlu
Beğenmiyoruz demedik :)Aynen yaa kimmiş acaba
Ben ikimizi de çok beğeniyorum kuzu ama kk bizi beğenmiyor
Harf alalım
Kk bizi hiç anlamıyor biz özgün çalışıyoruz kendimize hasAynen yaa kimmiş acaba
Ben ikimizi de çok beğeniyorum kuzu ama kk bizi beğenmiyor
Harf alalım
BakyaaaHepsi dedi kim istersen