- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
HadiyaaaaGeçen yarışmada da bana gelmedi
Yav ben senden büyüğümAblaya he he denmez
Ay büyüğüsün dedim ya bende nikah buyuguyum diye geçenYav ben senden büyüğüm
Canım çekti yaaaBiri kıtır biri soğukbirleşim acayip
Neticede ben yaşça büyüğümAy büyüğüsün dedim ya bende nikah buyuguyum diye geçen
2015 kasım dugunum benım bak nikah buyuguyüm işteNeticede ben yaşça büyüğüm27 nisan 2017 nikahım benim. Senin ne zaman? düğünüm de 19 mayıs
Kız naptın, okurken mi evlendin2015 kasım dugunum benım bak nikah buyuguyüm işte
Ahahah hayır tabiki mezun olduktan sonra heralde yaniiiiKız naptın, okurken mi evlendin
Ney yaptinkiNasıl sunum yapcam diye düşün düşün kafam dumanlandı a dostlar yaa, evdeki tüm malzemeleri gözden geçiriyorum nasil suncam diye
Bir şey yapmadım sadece fikir aşamasında nasıl sunsam diye dertlendimNey yaptinki
Bir şey yapmadım sadece fikir aşamasında nasıl sunsam diye dertlendimtatlımı yapmak msele değil de sunmak mesele ahh ahhh
Tekrara düşmeye başladım aynı şeyleri kullanıyorum hep, sunum becerisi geliştirme eğitimleri yok mu yaa kurs falan
Olmazmi hadi gidek birlikteTekrara düşmeye başladım aynı şeyleri kullanıyorum hep, sunum becerisi geliştirme eğitimleri yok mu yaa kurs falan
Online eğitim falan varsa alalım yani bende bitti çünkü fikirlerOlmazmi hadi gidek birlikte
Babasi öldügunden beri 1 kere ugradi canim