- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bende hic yokOnline eğitim falan varsa alalım yani bende bitti çünkü fikirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hic yokOnline eğitim falan varsa alalım yani bende bitti çünkü fikirler
Aaa bilmiyordum ben, kaçırmışım orayı Allah rahmet eylesin, gelir inşallah özledikBabasi öldügunden beri 1 kere ugradi canim
Canım babası vefat etti.O sebeple bu sıralar yok
Biri bizeee el atsınnnnBende hic yok
Bizi sık takip etsen olacakTekrara düşmeye başladım aynı şeyleri kullanıyorum hep, sunum becerisi geliştirme eğitimleri yok mu yaa kurs falan
Yaratıcılığı bırakıp klasiklere geçmek lazımBiri bizeee el atsınnnn
Hmmm bunu dikkate alacağımmYaratıcılığı bırakıp klasiklere geçmek lazım
GözlemeHmmm bunu dikkate alacağımm
Dur dördünü inceleyim o zaman ben tekrar, açık renk kullancam bu sefer tamamdır, ışık evim bu kadarına el veriyor vallahiGözleme
Su böreği
Çarşaf böreği
Pizza önde gidiyor
Bilinmedik şeyler değilde daha bilindikler diyelim.
Sunumda koyu renkler değilde daha açık,daha canlı renkler,ışık,yakın çekim ve dik çekim yapmak lazım
Ama arka fon cidden iyi oluyorKaliteli duruyorDur dördünü inceleyim o zaman ben tekrar, açık renk kullancam bu sefer tamamdır, ışık evim bu kadarına el veriyor vallahi
Efendim bacım
5.senmişsinDur dördünü inceleyim o zaman ben tekrar, açık renk kullancam bu sefer tamamdır, ışık evim bu kadarına el veriyor vallahi
Seni unutmayalım dedimEfendim bacım
Aman kuzu varsa benide alTekrara düşmeye başladım aynı şeyleri kullanıyorum hep, sunum becerisi geliştirme eğitimleri yok mu yaa kurs falan
Unutsaydın çarpılırdınSeni unutmayalım dedim
BiliyorumUnutsaydın çarpılırdın
Demek buradasınız
Aynen ben de instagramda, pinterest bunlara bakıyorum hep ama sanırım sonunda kendi kafama göre yapıyorumAma arka fon cidden iyi oluyorKaliteli duruyor
Senin ışık iyi genel olarak söyledim.
Birde bir şey yaparken taeifin için sunumları incelemen lazım
Ben instagram,google ve pinterest hepsine bakıyorum.Sadece kendim içşn değil bazı arkadaşlara örnekler veriyorum
Bazen bakıp benzer sunum yapmak iyi oluyor.
Teorim gerçek mi oluyor yoksa 1.hafta 6.ydım 2.hafta 5 ysem son hafta 1.yim5.senmişsin
Yani çokta olumsuz değil bakTarifin daha klasik olsaydı.Belki daha çok oy gelirdi.
Nevreste ders veriyor gel not alalımAman kuzu varsa benide al