- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bende hic yokOnline eğitim falan varsa alalım yani bende bitti çünkü fikirler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hic yokOnline eğitim falan varsa alalım yani bende bitti çünkü fikirler![]()
Aaa bilmiyordum ben, kaçırmışım orayı Allah rahmet eylesin, gelir inşallah özledikBabasi öldügunden beri 1 kere ugradi canim![]()
Canım babası vefat etti.O sebeple bu sıralar yok
Bizi sık takip etsen olacakTekrara düşmeye başladım aynı şeyleri kullanıyorum hep, sunum becerisi geliştirme eğitimleri yok mu yaa kurs falan![]()
Yaratıcılığı bırakıp klasiklere geçmek lazımBiri bizeee el atsınnnn![]()
Hmmm bunu dikkate alacağımmYaratıcılığı bırakıp klasiklere geçmek lazım![]()
GözlemeHmmm bunu dikkate alacağımm![]()
Dur dördünü inceleyim o zaman ben tekrar, açık renk kullancam bu sefer tamamdır, ışık evim bu kadarına el veriyor vallahiGözleme
Su böreği
Çarşaf böreği
Pizza önde gidiyor
Bilinmedik şeyler değilde daha bilindikler diyelim.
Sunumda koyu renkler değilde daha açık,daha canlı renkler,ışık,yakın çekim ve dik çekim yapmak lazım
![]()
Ama arka fon cidden iyi oluyorDur dördünü inceleyim o zaman ben tekrar, açık renk kullancam bu sefer tamamdır, ışık evim bu kadarına el veriyor vallahi![]()
Efendim bacım
5.senmişsinDur dördünü inceleyim o zaman ben tekrar, açık renk kullancam bu sefer tamamdır, ışık evim bu kadarına el veriyor vallahi![]()
Seni unutmayalım dedimEfendim bacım![]()
Aman kuzu varsa benide alTekrara düşmeye başladım aynı şeyleri kullanıyorum hep, sunum becerisi geliştirme eğitimleri yok mu yaa kurs falan![]()
Unutsaydın çarpılırdınSeni unutmayalım dedim![]()
BiliyorumUnutsaydın çarpılırdın![]()
Aynen ben de instagramda, pinterest bunlara bakıyorum hep ama sanırım sonunda kendi kafama göre yapıyorumAma arka fon cidden iyi oluyorKaliteli duruyor
Senin ışık iyi genel olarak söyledim.
Birde bir şey yaparken taeifin için sunumları incelemen lazım
Ben instagram,google ve pinterest hepsine bakıyorum.Sadece kendim içşn değil bazı arkadaşlara örnekler veriyorum
Bazen bakıp benzer sunum yapmak iyi oluyor.
Teorim gerçek mi oluyor yoksa 1.hafta 6.ydım 2.hafta 5 ysem son hafta 1.yim5.senmişsin
Yani çokta olumsuz değil bakTarifin daha klasik olsaydı.Belki daha çok oy gelirdi.
Aman kuzu varsa benide al![]()