- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Ben burayı unutmuşum demek dedikodumu yapıyorlar haaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burayı unutmuşum demek dedikodumu yapıyorlar haaaaa
Evet pudingciBen burayı unutmuşum demek dedikodumu yapıyorlar haaaaa
Bebe dedimBen burayı unutmuşum demek dedikodumu yapıyorlar haaaaa
Evet, ben bir bebeğimBebe dedim
Nasıl bildim amaaa,guduuuuuwwwwEvet, ben bir bebeğim
Konuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim ♥ nerdeyse yarılamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤❤
Ayy şımaralım gitsin yaaa ne olacak
Bizede dün gece söyledi canımKonuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim ♥ nerdeyse yarılamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Öyle mi sizin de yeni haberiniz oldu demek senin de oyların ve 1.liğin şimdiden hayırlı olsun canımBizede dün gece söyledi canım
Evet yeni öğrendik çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun, darısı başına ınş sonra ki yarışmalarda ❤Öyle mi sizin de yeni haberiniz oldu demek senin de oyların ve 1.liğin şimdiden hayırlı olsun canım
Evet yeni öğrendik çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun, darısı başına ınş sonra ki yarışmalarda ❤
Çok teşekkür ederimmm dün bebek üzerine konu olunca söyledim zaten daha yeni ekledim takvimi de aminn inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Allah dileyen herkese çok sağ ol ❤❤Konuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim ♥ nerdeyse yarılamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim sağlıcakla dünyaya gelsin miniğin terazi burcu olacak ben gibi minikteÇok teşekkür ederimmm dün bebek üzerine konu olunca söyledim zaten daha yeni ekledim takvimi de aminn inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Allah dileyen herkese çok sağ ol ❤❤
Çok teşekkür ederim bakalım inşallah❤ eşim de terazi, çok seviyorum terazinin özelliklerini inşallah taşır o da sizler gibiÇok sevindim sağlıcakla dünyaya gelsin miniğin terazi burcu olacak ben gibi minikte
Allah razı olsun çok teşekkür ederim aminn❤ tabiki dua etmez olur muyum burdaki tüm arkadaşlarim için ediyorum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun insallah isteyen herkeseWunderLost özlemcimm gece konusmussunuz o zaman coktaan ruyalar alemine gecmıstım bile ben hamileymişsin cok sevındım saglıkla kucagınıza almakta nasip olsun inşallah cankm benim Darısı evlat isteyen hakeden herkese olsun inşallah dualarında bızede yer ver