Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Konuyla alakasız olacak ama burada konuşuldu mu onu da bilmiyorum, hamilelik takvimi eklediğini gördüm , ben bilmiyordum canım, hayırlısı olsun demek istedim 🥰🤗🧿 nerdeyse yarılamışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏♥️
Çok teşekkür ederimmm dün bebek üzerine konu olunca söyledim zaten daha yeni ekledim takvimi de🤗🤗🌸🌸 aminn inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Allah dileyen herkese çok sağ ol 🥰🥰❤❤

WunderLost WunderLost özlemcimm gece konusmussunuz o zaman coktaan ruyalar alemine gecmıstım bile ben🤗 hamileymişsin cok sevındım saglıkla kucagınıza almakta nasip olsun inşallah cankm benim🤲🏻🤲🏻 Darısı evlat isteyen hakeden herkese olsun inşallah dualarında bızede yer ver🥰🥰🤲🏻

WunderLost WunderLost özlemcimm gece konusmussunuz o zaman coktaan ruyalar alemine gecmıstım bile ben🤗 hamileymişsin cok sevındım saglıkla kucagınıza almakta nasip olsun inşallah cankm benim🤲🏻🤲🏻 Darısı evlat isteyen hakeden herkese olsun inşallah dualarında bızede yer ver🥰🥰🤲🏻
Allah razı olsun çok teşekkür ederim aminn❤🤗🌸🌸 tabiki dua etmez olur muyum burdaki tüm arkadaşlarim için ediyorum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun insallah isteyen herkese🌸🌸🌸

X