Işte cesaret edemiyorum ya olmazsa bozarsam daha çok motivem düşerse diye ondanAslında aklına düşeni hemen yapmaya çalışsan, daha da çabuk geliştirirsin elini
Bütün bilgilerin elimde abla dermişimPek hoşlanmadım açıkcası!
Ben sevmiyorum eski isimleri açıkcası doğru bulmuyorum :)Ben eski isimleri severim. Orjinal oluyorlar
Benimde babaannemin ismi, erkek ismi
Ama açıktan yazmıyorumBütün bilgilerin elimde abla dermişim
Evet ciddiyimSildim valla ciddi miydin
Deneye deneye alışacaksınIşte cesaret edemiyorum ya olmazsa bozarsam daha çok motivem düşerse diye ondan
Abla tahmin yürüttüm sadece ya tutturacağımı sanmıyordumAma açıktan yazmıyorum
Tabak ne ? İsim sohbetinizi anladım. Tabağa fransız kaldım.
İşte dede ismi canım koymuşlar:)Ve kullanmamışlar:)Ben evlenince kabul etmedim madem koydunuz kullanacaksınız:)Nasıl yaa 5. harfi O olan isimler lakap gibi oluyor. Mesela Seyfo.
Aynen yasican pes etmemek gerkiyor, ben hemen vazgeciyorum kendime güvenmiyorumDeneye deneye alışacaksın
Bebekler her düştüklerinde, ayağa kalkmaktan vazgeçselerdi, yürüyebilirler miydi
İkinci ismi de vardır inşallahİşte dede ismi canım koymuşlar:)Ve kullanmamışlar:)Ben evlenince kabul etmedim madem koydunuz kullanacaksınız:)
Ama adımı biliyorsun zaten:/Abla tahmin yürüttüm sadece ya tutturacağımı sanmıyordum
Yok ne yazık ki:)İkinci ismi de vardır inşallah
Ablan sofra kurma kategorisine katılacakmış. Bende, tabaklarından tanırım dedim. O’da değiştiririm deyince, senden mi alacağını sordumTabak ne ? İsim sohbetinizi anladım. Tabağa fransız kaldım.
Valla yaTamam vurmayın kız öldüNevreste
Senin adını da tahmin etmek zor değil o zaman ahskajksja tanıştığıma memnun oldum NevoşYok ne yazık ki:)
Abla salladım ya güldüm hatta yazarken değildir diyeAma adımı biliyorsun zaten:/
Yani bilinmeyen bir şey :)Her şeyimi döküyorum ama bu kadar değil:)
Yani direk yazardım o zaman niye kodladım:)