- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Sağol canımSenin adını da tahmin etmek zor değil o zaman ahskajksja tanıştığıma memnun oldum Nevoş
Böyle tanışmak istemezdim:)
Çok gerildim şu an:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımSenin adını da tahmin etmek zor değil o zaman ahskajksja tanıştığıma memnun oldum Nevoş
Bir düşüneyim o zaman. Vereyim mi vermeyeyim mi?Ablan sofra kurma kategorisine katılacakmış. Bende, tabaklarından tanırım dedim. O’da değiştiririm deyince, senden mi alacağını sordum
Bende kimse yazmaz diye güvendim yazdım.Bundan sonra dikkat ederim:)Abla salladım ya güldüm hatta yazarken değildir diye ne bileyim tutturacağımı sildim hemen zaten
Ya nolcak benim garip anamın adını bile biliyorlar ahsjjajsjajSağol canım
Böyle tanışmak istemezdim:)
Çok gerildim şu an:)
Pardon abla neyse gidiyim benBende kimse yazmaz diye güvendim yazdım.Bundan sonra dikkat ederim:)
Ben gerek duymadım şimdiye kadar:)Ya nolcak benim garip anamın adını bile biliyorlar ahsjjajsjaj
VermeBir düşüneyim o zaman. Vereyim mi vermeyeyim mi?
Sende kendini açık ettinYa nolcak benim garip anamın adını bile biliyorlar ahsjjajsjaj
O dalgınlığıma geldi çocukla uğraşırken. Gaflet anında annemi etiketlediğimi söylemiş bulundum.Sende kendini açık ettin
Ama burada yazmadım
Ben gerek duymadım şimdiye kadar:)
Yani uygun bulsam kendim açıkca yazardım:)
Neyse biraz çıkıp kafamı dağıtayım:)
Evet hemsom nasıl yaptın yaaO dalgınlığıma geldi çocukla uğraşırken. Gaflet anında annemi etiketlediğimi söylemiş bulundum.
O paylaşımın altından silmekte de çok geç kalmıştınO dalgınlığıma geldi çocukla uğraşırken. Gaflet anında annemi etiketlediğimi söylemiş bulundum.
O yorumlar silinebiliyir mu instada ben bilmiyorum yasiO paylaşımın altından silmekte de çok geç kalmıştın
Ya konu kapanır, kimse üstünde durmaz dedim. Uzadıkça uzadı. Baktım olmayacak, sildim.O paylaşımın altından silmekte de çok geç kalmıştın
Tabi kiO yorumlar silinebiliyir mu instada ben bilmiyorum yasi
Evet hemsom nasıl yaptın yaa
Nerden siliniyo ki ben bulamıyorumTabi ki
Telefonuna bağlıNerden siliniyo ki ben bulamıyorum
Üstüne bastırıyorsun rengi koyulaşıyor ve çöp işareti var.Ona tıklayınca gidiyorNerden siliniyo ki ben bulamıyorum
Telefonuna bağlı
Benimkinde yorumu sola çekince, düzenleme ve silme butonu çıkıyor
Benim telefon samsung ama ben bunları yapamıyorum ya da beceremedim, bende dedim herhalde instada yorum silme özelliği yokÜstüne bastırıyorsun rengi koyulaşıyor ve çöp işareti var.Ona tıklayınca gidiyor