- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Çaykolik ve klorkolik yasminBurnuma kadar çayla doluyum
Üstüne banyoları çamaşır suyuna boğdum
Tıkandım
Kutuya gitmek istiyorumYeni kategori için çorba hissesiyorum bakalım tutacak mı
Ya benimle kafa buluyor zatenBenim nerdeyse memur sicil numaram yazıyor KK’da.
Ben adını-soyadını biliyorumBenim nerdeyse memur sicil numaram yazıyor KK’da.
Çok üstüme geliyollaaaaÇok kıskandılar çok
Hmmm, salata/meze de hissediyorum ama dur bakalım pazar ola hayrolaKutuya gitmek istiyorumKutumda büyük hissediyorum
Oruçluyken klorak kokusuna gelemem, mecburÇaykolik ve klorkolik yasmin
Baklava konusu kapanmalı benceSoğuğu geldi, sıcağı gelmesin ama diminormal baklava nasıl sıcak oluyorsa o da bir garip zaten daha yaratıcı bir isim bulsalarmış keşke
Ben de senin adını soyadını biliyorum. Eşininkini de biliyorum.Ben adını-soyadını biliyorum
Anneninkini de biliyorum
Bi dahaki yarışmamız sofraama nasıl biliyor musunuz? Herkes sofrasına sığdığı kadar labne alıp sıraya dizecek. kimin ışığı, masa örtüsü, dekoru güzel çıkarsa o kazanacak
Sofra son haftanın benceBi dahaki yarışmamız sofraama nasıl biliyor musunuz? Herkes sofrasına sığdığı kadar labne alıp sıraya dizecek. kimin ışığı, masa örtüsü, dekoru güzel çıkarsa o kazanacak
Bende yok daBen de senin adını soyadını biliyorum. Eşininkini de biliyorum.alsem neden şaşırdın? İşte bunlar hep İnstagram...
Bakalım kk soğuk baklavayı tanıyor mu?seviyor mu?Çok üstüme geliyollaaaa
Hmmm, salata/meze de hissediyorum ama dur bakalım pazar ola hayrola
Far tutulmuş davsana döndük kapandı bitti Yok de nevoşIşığı gören geliyor
Öyle olmasın gerçekten kahvaltı sofralarını çeksinler:)Sofra son haftanın benceve böyle 15 çeşit yapan kazanacak labne görünmeyecek bile sofrada yemeklerden
Kk hakkında hiç yorum yapamıyorum vallaBakalım kk soğuk baklavayı tanıyor mu?seviyor mu?
Meze yok ,ben açıkladım kategorileri sen beni takip etmiyor musun
Trileçe yapacak vatandaş aradım bulamadımFar tutulmuş davsana döndük kapandı bitti Yok de nevoş
Ne güzelBen de senin adını soyadını biliyorum. Eşininkini de biliyorum.alsem neden şaşırdın? İşte bunlar hep İnstagram...
SofraKk hakkında hiç yorum yapamıyorum valla
Ne zaman yaa görmedim ben bana da açıkla