- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Benim çekmediOfff, neden söyledin şimdi yaa, aklıma düşürdün ,canım çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çekmediOfff, neden söyledin şimdi yaa, aklıma düşürdün ,canım çekti
Dinimiz amin ben de 2017’den beri memurumTamam canım şimdi anladım hepsini ben de Marmara üniv. Fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum 2007den beri görev yapmaktayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Evlendin, memur mu oldunDinimiz amin ben de 2017’den beri memurum
Nasıl çekmez yaa, bana böyle oluyor ,bazı şeylerin adını duymam yetiyor canımın çekmesi için, aklıma düşüyor, yemeden kendime gelemiyorum, yeyince bir rahatlama geliyorBenim çekmedi
Ben de en uzak Batman a kadar gittim, Van'ı da merak ediyorum bakalım nasip olursa eveeet insan hayretle bakıyor nasıl güzel bir doğal oluşum o peribacaları, oraya giderken Aksaray da Ihlara Vadisine de gitmiştik orayı da çok beğenmiştim ben. Fırsat oldukça gezmek gerek ülkemizin her köşesi cennet maaşallah❤Sen daha çıtırsın o zaman ,oh ne güzel, tadını çıkar o yılların
Inşallah canım , çok seviyorum gezmeyi doğuya doğru gittiğim en uzak yer ,kapadokya ama oraya da bir daha gitmek istiyorum masal gibi
Evet Mayıs’ta evlendim, temmuzda mülakata gittim, eylülde kazandığım açıklandı, kasımda işe başladım yuva kurana Allah yardım ettiEvlendin, memur mu oldun
Hani memur olduğun sırdıEvet Mayıs’ta evlendim, temmuzda mülakata gittim, eylülde kazandığım açıklandı, kasımda işe başladım yuva kurana Allah yardım etti
Burnuma kadar çayla doluyumNasıl çekmez yaa, bana böyle oluyor ,bazı şeylerin adını duymam yetiyor canımın çekmesi için, aklıma düşüyor, yemeden kendime gelemiyorum, yeyince bir rahatlama geliyor
Sen o sırrı bozdunHani memur olduğun sırdı
Çok şükürEvet Mayıs’ta evlendim, temmuzda mülakata gittim, eylülde kazandığım açıklandı, kasımda işe başladım yuva kurana Allah yardım etti
Aynı fakülte mezunuyuzTamam canım şimdi anladım hepsini ben de Marmara üniv. Fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum 2007den beri görev yapmaktayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Çok şükür ciğerimÇok şükür
Soğuk baklava ne yaaa baklava dediğin sıcak olur peehh
Turla gitmiştik, oraya da gitmiştik canım , çok güzeldi orası da gerçektenBen de en uzak Batman a kadar gittim, Van'ı da merak ediyorum bakalım nasip olursa eveeet insan hayretle bakıyor nasıl güzel bir doğal oluşum o peribacaları, oraya giderken Aksaray da Ihlara Vadisine de gitmiştik orayı da çok beğenmiştim ben. Fırsat oldukça gezmek gerek ülkemizin her köşesi cennet maaşallah❤
Çok kıskandılar çok
Benim nerdeyse memur sicil numaram yazıyor KK’da.Hani memur olduğun sırdı