- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Heee valla pis bogaz kesin yediHepsini yer bitirirdik kesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee valla pis bogaz kesin yediHepsini yer bitirirdik kesin![]()
Intihap varsa cekmez benimkini cekmedi hap verdi canimDua et bana filiz birde hemen çekerse![]()
İnsan bir tabak yollar demi yiyin diyeeeHeee valla pis bogaz kesin yedi![]()
Dişte iltihap filan varsa çekmez antibiyotik verir önce.Dua et bana filiz birde hemen çekerse![]()
Heee rabbena hep bana diyo naletİnsan bir tabak yollar demi yiyin diyeee![]()
Kısmetinde nalet olmak varmış eniştenindeHeee rabbena hep bana diyo nalet![]()
Bitti abla dün iş yerine gönderdim 1 dilim yedimSüper ne güzel kuzum tatlı bititmi söylesene![]()
1 dilimmi sadece ben olsam anınds biterdi o tatlı yaptıpım tatlı bitti bile midemde eridi gittiBitti abla dün iş yerine gönderdim 1 dilim yedim![]()
Senmi yedin hepsini1 dilimmi sadece ben olsam anınds biterdi o tatlı yaptıpım tatlı bitti bile midemde eridi gitti![]()
![]()
Keske yeseydik dime abla![]()
Kız nasıl yiycem hepsini kallavi bir dilim yedim korkumdan gönderdim gittiHeee valla pis bogaz kesin yedi![]()
Abla cidden acayip bişeydi gözümün önünde dursa yerdim eşim kahvaltıda bile yedi1 dilimmi sadece ben olsam anınds biterdi o tatlı yaptıpım tatlı bitti bile midemde eridi gitti![]()
![]()
PisAbla cidden acayip bişeydi gözümün önünde dursa yerdim eşim kahvaltıda bile yedi![]()
He valla pis işte adaletsiz dünya
Oluyomus ablayaaa bende kime sorsam tavada çıtır çıtır oldu diyoBişi sorcam hanımlar artur lahmacun istedi kendim yapacamda tariflerede baktım çoğu mayasız yapmış tavada pişirmişler güzel olur demi.
Biz yemiyek onlar yesinlerHe valla pis işte adaletsiz dünya![]()
Evet abla çok güzel oluyor hemdeBişi sorcam hanımlar artur lahmacun istedi kendim yapacamda tariflerede baktım çoğu mayasız yapmış tavada pişirmişler güzel olur demi.
Evet ben sürekli yaparım çıtır çıtırOluyomus ablayaaa bende kime sorsam tavada çıtır çıtır oldu diyo
5 taneydi zaten 1 tane eşim yedi kendisi şerbetli sevdiği için çok mutlu olmadıSenmi yedin hepsini![]()
Biz burdan yesik zaten bakarakAbla cidden acayip bişeydi gözümün önünde dursa yerdim eşim kahvaltıda bile yedi![]()