- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Heee valla pis bogaz kesin yediHepsini yer bitirirdik kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee valla pis bogaz kesin yediHepsini yer bitirirdik kesin
Intihap varsa cekmez benimkini cekmedi hap verdi canimDua et bana filiz birde hemen çekerse
İnsan bir tabak yollar demi yiyin diyeeeHeee valla pis bogaz kesin yedi
Dişte iltihap filan varsa çekmez antibiyotik verir önce.Dua et bana filiz birde hemen çekerse
Heee rabbena hep bana diyo naletİnsan bir tabak yollar demi yiyin diyeee
Kısmetinde nalet olmak varmış eniştenindeHeee rabbena hep bana diyo nalet
Bitti abla dün iş yerine gönderdim 1 dilim yedimSüper ne güzel kuzum tatlı bititmi söylesene
1 dilimmi sadece ben olsam anınds biterdi o tatlı yaptıpım tatlı bitti bile midemde eridi gittiBitti abla dün iş yerine gönderdim 1 dilim yedim
Senmi yedin hepsini1 dilimmi sadece ben olsam anınds biterdi o tatlı yaptıpım tatlı bitti bile midemde eridi gitti
Keske yeseydik dime abla
Kız nasıl yiycem hepsini kallavi bir dilim yedim korkumdan gönderdim gittiHeee valla pis bogaz kesin yedi
Abla cidden acayip bişeydi gözümün önünde dursa yerdim eşim kahvaltıda bile yedi1 dilimmi sadece ben olsam anınds biterdi o tatlı yaptıpım tatlı bitti bile midemde eridi gitti
PisAbla cidden acayip bişeydi gözümün önünde dursa yerdim eşim kahvaltıda bile yedi
He valla pis işte adaletsiz dünya
Oluyomus ablayaaa bende kime sorsam tavada çıtır çıtır oldu diyoBişi sorcam hanımlar artur lahmacun istedi kendim yapacamda tariflerede baktım çoğu mayasız yapmış tavada pişirmişler güzel olur demi.
Biz yemiyek onlar yesinlerHe valla pis işte adaletsiz dünya
Evet abla çok güzel oluyor hemdeBişi sorcam hanımlar artur lahmacun istedi kendim yapacamda tariflerede baktım çoğu mayasız yapmış tavada pişirmişler güzel olur demi.
Evet ben sürekli yaparım çıtır çıtırOluyomus ablayaaa bende kime sorsam tavada çıtır çıtır oldu diyo
5 taneydi zaten 1 tane eşim yedi kendisi şerbetli sevdiği için çok mutlu olmadı 4 taneyide ben yedim afiyetleSenmi yedin hepsini
Biz burdan yesik zaten bakarakAbla cidden acayip bişeydi gözümün önünde dursa yerdim eşim kahvaltıda bile yedi