- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın fülüzüm nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın fülüzüm nasılsın
Aah filizim bazen öyle bir tutuyor ki ilaç içmene rağmen doğum sancısı gelmiş kadınlar gibi dolanıyorum evin içinde .sen kurtuldun hadi darısı hayırlısı ile başımaSeni anlarim 2kutu agri kesici 1000mg antibiyotik bitirdim bugun biraz iyi disim
Cok kötu diş cidden insallah gitte göster
Diş öyle işte hemencecik geçmiyor.Abla çok oynadilar diye yara oldu yerleri buda uzun sürdü gecmesi ama bugun iyiyim şükür
Eylül şuanda iş basinda giyindi süslendi disariya cikcakmis
Git canim git bende hep bekledim ama keske daha once gitseydim çok ızdiraptiAah filizim bazen öyle bir tutuyor ki ilaç içmene rağmen doğum sancısı gelmiş kadınlar gibi dolanıyorum evin içinde .sen kurtuldun hadi darısı hayırlısı ile başıma
Teşekkür ederim Bakalım ablacım çürük dişler kesin çekilecek de birinin yeri riskli sinirde ona ne der bilemiyorum.Geçmiş olsun diş çekilecekmiacaba.
Dua et banaGit canim git bende hep bekledim ama keske daha once gitseydim çok ızdirapti
Bende iyiyim şükür canımIyiyim canim sen nasilsin
Tamam canimDua et bana
Geçmiş olsun kukrişim sorunsuz çek bitir inşallah ❤Dua et bana
İyiyim kuzum sağol sen nasılsınGünaydın ablacım nasılsın
Çürük olan çekilir herhalde,diğerinede kanal tedavi filan uygulanabilir.Teşekkür ederim Bakalım ablacım çürük dişler kesin çekilecek de birinin yeri riskli sinirde ona ne der bilemiyorum.
Tamam canim
Hayirlisiyla git gel canim korkma benimde sinirdeydi çünkü diş hayirli haberlerle gel
Amin inşallah canlarım sağolunGeçmiş olsun kukrişim sorunsuz çek bitir inşallah ❤
Allah iyilik versin ablacım bende iyiyim çok şükürİyiyim kuzum sağol sen nasılsın
Çürük olan çekilir herhalde,diğerinede kanal tedavi filan uygulanabilir.
Süper ne güzel kuzum tatlı bititmi söyleseneAllah iyilik versin ablacım bende iyiyim çok şükür
Heee diyor
Ben bilmiyorum, üzmeyin beniDondurma için söylediklerinin videosu mu varmış
Aradım şimdi Altı buçukta gelebilirsiniz dediİyiyim kuzum sağol sen nasılsın
Çürük olan çekilir herhalde,diğerinede kanal tedavi filan uygulanabilir.
Keske yeseydik dime ablaSüper ne güzel kuzum tatlı bititmi söylesene
Hadi korkma git canimAradım şimdi Altı buçukta gelebilirsiniz dedi
Hepsini yer bitirirdik kesinKeske yeseydik dime abla
Dua et bana filiz birde hemen çekerseHadi korkma git canim
Çok iyi sevindim kukrişimAradım şimdi Altı buçukta gelebilirsiniz dedi