• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Abisine paylaşmak güzeldir dediği videoysa eğer bahsettiğiniz, ben görmedim 🤷🏻‍♀️ Ben telefonla konuştuğunu, uçur beni anne dediğini bir de kedi sevdiğini gördüm 🥺
Kiz onun bana söyledi videosi yok🤣

Neyin korkusu bu söylermisin bunu söylecek isnasanlara dönüp baktığın zaman hayatlarını irdelemek lazım önce..
nişanlanırken baya akrabalarla tartışma oldu yabancıya kız mı verilir doğu şehri işte bilirsin bu tür durumları

Akşam başım ağrıdı canım dişi de birşey yapamadım bir göstereyim diyordum bugün dörtten sonra geliyormuş cerrah bakalım boşluğu varsa gideceğim ,onun dışında iyiyim hamd olsun 😘 sen nasılsın canım benim 😍
Ne yaotı diş durumunu kukriş
Günaydınlar canımlar :KK68: :KK68:
Günaydınlar kuzum :KK200:

Akşam başım ağrıdı canım dişi de birşey yapamadım bir göstereyim diyordum bugün dörtten sonra geliyormuş cerrah bakalım boşluğu varsa gideceğim ,onun dışında iyiyim hamd olsun 😘 sen nasılsın canım benim 😍
Seni anlarim 2kutu agri kesici 1000mg antibiyotik bitirdim bugun biraz iyi disim 🥺
Cok kötu diş cidden insallah gitte göster

Minnoş nasıl iyiymi

Nasıol bilmrm bunları bizzat yaşadım yerni öğrendim hatta.
bu yüzden de hemen karar vermek istemiyorum nişan atmaktan korkmuyorum çok şükür çalışan geçimini sağlayan ayağının üzerinde duran biriyim ama gel görki ailemde hemen buna müsade etmez

Ne yaotı diş durumunu kukriş

Günaydınlar kuzum :KK200:
Ablacım daha gidemedim dün aradım bugün 4 ten sonra gelecek dediler bakalım fırsatını bulabilirsem bir gostereyim filmleri goruseyim diyorum😌

bu yüzden de hemen karar vermek istemiyorum nişan atmaktan korkmuyorum çok şükür çalışan geçimini sağlayan ayağının üzerinde duran biriyim ama gel görki ailemde hemen buna müsade etmez
Açık konuşayım kusura bakma olurmu,seni burada tanımasam bdv'de olsa konu söyleyeceğim şey net ourdu..
Bu konularda biraz sert düşünürüm.

Geçti mi dişin fülüzüm

Iısrsana nolur
Abla çok oynadilar diye yara oldu yerleri buda uzun sürdü gecmesi ama bugun iyiyim şükür😌

Eylül şuanda iş basinda giyindi süslendi disariya cikcakmis🤷🏻‍♀️

Back