- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Kiz onun bana söyledi videosi yokAbisine paylaşmak güzeldir dediği videoysa eğer bahsettiğiniz, ben görmedim Ben telefonla konuştuğunu, uçur beni anne dediğini bir de kedi sevdiğini gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz onun bana söyledi videosi yokAbisine paylaşmak güzeldir dediği videoysa eğer bahsettiğiniz, ben görmedim Ben telefonla konuştuğunu, uçur beni anne dediğini bir de kedi sevdiğini gördüm
nişanlanırken baya akrabalarla tartışma oldu yabancıya kız mı verilir doğu şehri işte bilirsin bu tür durumlarıNeyin korkusu bu söylermisin bunu söylecek isnasanlara dönüp baktığın zaman hayatlarını irdelemek lazım önce..
Uçur beni anne, hadi uçur diyor ya salıncaktaKiz onun bana söyledi videosi yok
Akşam başım ağrıdı canım dişi de birşey yapamadım bir göstereyim diyordum bugün dörtten sonra geliyormuş cerrah bakalım boşluğu varsa gideceğim ,onun dışında iyiyim hamd olsun sen nasılsın canım benimKukrim sen nasilsin dişin agriyomus sanirim aksam
Minnoş nasıl iyiymiAynen ablam
Nasıol bilmrm bunları bizzat yaşadım yerni öğrendim hatta.nişanlanırken baya akrabalarla tartışma oldu yabancıya kız mı verilir doğu şehri işte bilirsin bu tür durumları
Heee diyorUçur beni anne, hadi uçur diyor ya salıncakta
Ne yaotı diş durumunu kukrişAkşam başım ağrıdı canım dişi de birşey yapamadım bir göstereyim diyordum bugün dörtten sonra geliyormuş cerrah bakalım boşluğu varsa gideceğim ,onun dışında iyiyim hamd olsun sen nasılsın canım benim
Günaydınlar kuzumGünaydınlar canımlar
Seni anlarim 2kutu agri kesici 1000mg antibiyotik bitirdim bugun biraz iyi disimAkşam başım ağrıdı canım dişi de birşey yapamadım bir göstereyim diyordum bugün dörtten sonra geliyormuş cerrah bakalım boşluğu varsa gideceğim ,onun dışında iyiyim hamd olsun sen nasılsın canım benim
Iyi iyi abla maşallahMinnoş nasıl iyiymi
Nasıol bilmrm bunları bizzat yaşadım yerni öğrendim hatta.
Günaydın ablacım nasılsınNe yaotı diş durumunu kukriş
Günaydınlar kuzum
Dondurma için söylediklerinin videosu mu varmışUçur beni anne, hadi uçur diyor ya salıncakta
Gunaydin canimGünaydınlar canımlar
bu yüzden de hemen karar vermek istemiyorum nişan atmaktan korkmuyorum çok şükür çalışan geçimini sağlayan ayağının üzerinde duran biriyim ama gel görki ailemde hemen buna müsade etmezMinnoş nasıl iyiymi
Nasıol bilmrm bunları bizzat yaşadım yerni öğrendim hatta.
Geçti mi dişin fülüzümSeni anlarim 2kutu agri kesici 1000mg antibiyotik bitirdim bugun biraz iyi disim
Cok kötu diş cidden insallah gitte göster
Iısrsana nolurIyi iyi abla maşallah
Günaydın fülüzüm nasılsınGunaydin canim
Ablacım daha gidemedim dün aradım bugün 4 ten sonra gelecek dediler bakalım fırsatını bulabilirsem bir gostereyim filmleri goruseyim diyorumNe yaotı diş durumunu kukriş
Günaydınlar kuzum
Açık konuşayım kusura bakma olurmu,seni burada tanımasam bdv'de olsa konu söyleyeceğim şey net ourdu..bu yüzden de hemen karar vermek istemiyorum nişan atmaktan korkmuyorum çok şükür çalışan geçimini sağlayan ayağının üzerinde duran biriyim ama gel görki ailemde hemen buna müsade etmez
Abla çok oynadilar diye yara oldu yerleri buda uzun sürdü gecmesi ama bugun iyiyim şükürGeçti mi dişin fülüzüm
Iısrsana nolur
Geçmiş olsun diş çekilecekmiacaba.Ablacım daha gidemedim dün aradım bugün 4 ten sonra gelecek dediler bakalım fırsatını bulabilirsem bir gostereyim filmleri goruseyim diyorum