- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Nasil okuduysan mesajlariBende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeemolsun lahmacun da candır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil okuduysan mesajlariBende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeemolsun lahmacun da candır
![]()
Oyyyy üztüme gelmeyin kendimi yataktan atarım haEvvoşum bugün çok işin var on bini tamamlayacaksın ya![]()
Bide ciğer istedi paşamLahmacun var yersen sosyalim![]()
Offf çok severim çok ama mangalda enfes mamamiyaBide ciğer istedi paşam![]()
Yarısını okudum yarısını okumadım birleştirdimNasil okuduysan mesajlari![]()
Künefeyi mersinde yiyom gidince,lahmancun kültürdür arasınada tıkacan malzemeleri oyyyyBende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeemolsun lahmacun da candır
![]()
Oyyy kıyamam yatak çok yüksek kalır yapma öle şeyler çen bebisimm ,tmm ben konuşurum kaptanla ama nevoşu bilmiyorumOyyyy üztüme gelmeyin kendimi yataktan atarım ha![]()
Mangsl şansımız yokta,arnavut ciğeri yapacamOfff çok severim çok ama mangalda enfes mamamiya![]()
Ortaya olmayan künefe çıkarttın demiYarısını okudum yarısını okumadım birleştirdim![]()
Ağzımın suyu akiyo aşsa doğru usulca şuanKünefeyi mersinde yiyom gidince,lahmancun kültürdür arasınada tıkacan malzemeleri oyyyy![]()
![]()
Tamam sosyalim konuş günah de hasta de bişeylerOyyy kıyamam yatak çok yüksek kalır yapma öle şeyler çen bebisimm ,tmm ben konuşurum kaptanla ama nevoşu bilmiyorum![]()
Birleşince künefe oluyormuş çiçeemMangsl şansımız yokta,arnavut ciğeri yapacam
Ortaya olmayan künefe çıkarttın demi
![]()
![]()
Bu kızın üstüne çok geliyosunuz dicem,bide parmak gösterince çok korkarlarTamam sosyalim konuş günah de hasta de bişeyler![]()
Soğanlı künefe nasılll sjksjksjkBirleşince künefe oluyormuş çiçeem![]()
Keleşi alabilirsin çok mermi kullanma ama bitiyor sonraBu kızın üstüne çok geliyosunuz dicem,bide parmak gösterince çok korkarlar![]()
Künefenin üstüne belki ciceeemmm, şerbeti bastırsın diyerektenSoğanlı künefe nasılll sjksjksjk![]()
![]()
Gösteririm ama elletmem ciceeem, mermiler kalsınKeleşi alabilirsin çok mermi kullanma ama bitiyor sonra![]()
Künefe üstü bol yeşillikli olacak üstünede şerbeti dökecen cozzzz edecek sonraKünefenin üstüne belki ciceeemmm, şerbeti bastırsın diyerekten![]()
Ben yokken de amaBu kızın üstüne çok geliyosunuz dicem,bide parmak gösterince çok korkarlar![]()