- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Nasil okuduysan mesajlariBende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeem olsun lahmacun da candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil okuduysan mesajlariBende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeem olsun lahmacun da candır
Oyyyy üztüme gelmeyin kendimi yataktan atarım haEvvoşum bugün çok işin var on bini tamamlayacaksın ya
Bide ciğer istedi paşamLahmacun var yersen sosyalim
Iki tane sar bol limonlu evvoşumLahmacun var yersen sosyalim
Offf çok severim çok ama mangalda enfes mamamiyaBide ciğer istedi paşam
Yarısını okudum yarısını okumadım birleştirdimNasil okuduysan mesajlari
Künefeyi mersinde yiyom gidince,lahmancun kültürdür arasınada tıkacan malzemeleri oyyyyBende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeem olsun lahmacun da candır
Oyyy kıyamam yatak çok yüksek kalır yapma öle şeyler çen bebisimm ,tmm ben konuşurum kaptanla ama nevoşu bilmiyorumOyyyy üztüme gelmeyin kendimi yataktan atarım ha
Mangsl şansımız yokta,arnavut ciğeri yapacamOfff çok severim çok ama mangalda enfes mamamiya
Ortaya olmayan künefe çıkarttın demiYarısını okudum yarısını okumadım birleştirdim
Ağzımın suyu akiyo aşsa doğru usulca şuanKünefeyi mersinde yiyom gidince,lahmancun kültürdür arasınada tıkacan malzemeleri oyyyy
BenimdeeeAğzımın suyu akiyo aşsa doğru usulca şuan
Tamam sosyalim konuş günah de hasta de bişeylerOyyy kıyamam yatak çok yüksek kalır yapma öle şeyler çen bebisimm ,tmm ben konuşurum kaptanla ama nevoşu bilmiyorum
Birleşince künefe oluyormuş çiçeemMangsl şansımız yokta,arnavut ciğeri yapacam
Ortaya olmayan künefe çıkarttın demi
Bu kızın üstüne çok geliyosunuz dicem,bide parmak gösterince çok korkarlarTamam sosyalim konuş günah de hasta de bişeyler
Soğanlı künefe nasılll sjksjksjkBirleşince künefe oluyormuş çiçeem
Keleşi alabilirsin çok mermi kullanma ama bitiyor sonraBu kızın üstüne çok geliyosunuz dicem,bide parmak gösterince çok korkarlar
Künefenin üstüne belki ciceeemmm, şerbeti bastırsın diyerektenSoğanlı künefe nasılll sjksjksjk
Gösteririm ama elletmem ciceeem, mermiler kalsınKeleşi alabilirsin çok mermi kullanma ama bitiyor sonra
Künefe üstü bol yeşillikli olacak üstünede şerbeti dökecen cozzzz edecek sonraKünefenin üstüne belki ciceeemmm, şerbeti bastırsın diyerekten
Ben yokken de amaBu kızın üstüne çok geliyosunuz dicem,bide parmak gösterince çok korkarlar