• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
haklısınız bende öyle düşünüyorum ben birşeyde istemedim yada ne biliyim öyle lüks hayatımda yok sürekli kendini benden küçük görüyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya kendisi sözleşmeli memur gibi ben özel sektördeyim maaş olarak benim ki fazla istediğimi kolaylıkla alıyorum belki de bu yüzden , evimiz 2+1 toki evi kensi evleri normal müstakil daha aileleri tanıştırırken bana bizim ev parkeli değil dedi ben yüksekten bakan biri de değilim beni nasıl böyle gördü anlamıyorum
Kafa yapısi çok acayip, evlenince düşünemiyorum minnosum. Bu yaptıkları katlanarak artacak, kendini senden aşağıda gördüğü için sana psikolojik şiddet ile baskı kurmaya çalışacak 🤦‍♀️

Demi oluyor videolara baktımda sararken bile çıtır sesi geliyor :kk77:

Tavada yapayım o zaman daha önce fırında yapmıştım pek güzel olmadı yaa.
Abla firin fanla kurutuyo kiymasini falanda denedimde

Demi oluyor videolara baktımda sararken bile çıtır sesi geliyor :kk77:

Tavada yapayım o zaman daha önce fırında yapmıştım pek güzel olmadı yaa.
Gırın çok çabuk kurutuyor abla tavada döndüre döndüre kısık ateşte pişir dışı çıtır içi nemli oh mis canım çekti :eek:

Abla firin fanla kurutuyo kiymasini falanda denedimde
Fırın torbo gerçide çok cesaret edemiyorum bende.
Gırın çok çabuk kurutuyor abla tavada döndüre döndüre kısık ateşte pişir dışı çıtır içi nemli oh mis canım çekti :eek:
Tavadakısık ateş diyor üstünede kapak kapatmışlar öyle pişirmişler.

Back