- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
He valla yiyor ne yapıymBiz yemiyek onlar yesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He valla yiyor ne yapıymBiz yemiyek onlar yesinler
Maşallah abla5 taneydi zaten 1 tane eşim yedi kendisi şerbetli sevdiği için çok mutlu olmadı 4 taneyide ben yedim afiyetle
Kafa yapısi çok acayip, evlenince düşünemiyorum minnosum. Bu yaptıkları katlanarak artacak, kendini senden aşağıda gördüğü için sana psikolojik şiddet ile baskı kurmaya çalışacakhaklısınız bende öyle düşünüyorum ben birşeyde istemedim yada ne biliyim öyle lüks hayatımda yok sürekli kendini benden küçük görüyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya kendisi sözleşmeli memur gibi ben özel sektördeyim maaş olarak benim ki fazla istediğimi kolaylıkla alıyorum belki de bu yüzden , evimiz 2+1 toki evi kensi evleri normal müstakil daha aileleri tanıştırırken bana bizim ev parkeli değil dedi ben yüksekten bakan biri de değilim beni nasıl böyle gördü anlamıyorum
Çiçeem denk gelemedikİnşallah canım benim geçecek bu günlerde
Biraz ara vermem lazım şu tatlı işine böyle olmuyor ablaBiz burdan yesik zaten bakarak
Demi oluyor videolara baktımda sararken bile çıtır sesi geliyorOluyomus ablayaaa bende kime sorsam tavada çıtır çıtır oldu diyo
Tavada yapayım o zaman daha önce fırında yapmıştım pek güzel olmadı yaa.Evet abla çok güzel oluyor hemde
Abla firin fanla kurutuyo kiymasini falanda denedimdeDemi oluyor videolara baktımda sararken bile çıtır sesi geliyor
Tavada yapayım o zaman daha önce fırında yapmıştım pek güzel olmadı yaa.
Gırın çok çabuk kurutuyor abla tavada döndüre döndüre kısık ateşte pişir dışı çıtır içi nemli oh mis canım çektiDemi oluyor videolara baktımda sararken bile çıtır sesi geliyor
Tavada yapayım o zaman daha önce fırında yapmıştım pek güzel olmadı yaa.
O gün 2 tane yedim dünde öyle seviyom sütlü tatlıyı dolapta duracağına mdemde dursun dedimmMaşallah abla
Aynen ciçemmm nasılsınnÇiçeem denk gelemedik
Bizde pek yapılmaz tatlı eşim sütlü sevmez bende şerbetli hazır alıyoruz arada .Biraz ara vermem lazım şu tatlı işine böyle olmuyor abla
Fırın torbo gerçide çok cesaret edemiyorum bende.Abla firin fanla kurutuyo kiymasini falanda denedimde
Tavadakısık ateş diyor üstünede kapak kapatmışlar öyle pişirmişler.Gırın çok çabuk kurutuyor abla tavada döndüre döndüre kısık ateşte pişir dışı çıtır içi nemli oh mis canım çekti
Çok şükür ballı lokmam iyiyim sen nasılsınAynen ciçemmm nasılsınn
Ooo kadayıf mi künefe mi yapılacakFırın torbo gerçide çok cesaret edemiyorum bende.
Tavadakısık ateş diyor üstünede kapak kapatmışlar öyle pişirmişler.
Ben kapat abla arada döndür hrr tarafı eşit pişsinFırın torbo gerçide çok cesaret edemiyorum bende.
Tavadakısık ateş diyor üstünede kapak kapatmışlar öyle pişirmişler.
Paşam lahmacun istedi ciçemm canı çekmiş te.Ooo kadayıf mi künefe mi yapılacak
Kısık ateşte pişer öyle yapacam .Ben kapat abla arada döndür hrr tarafı eşit pişsin
Evvoşum bugün çok işin var on bini tamamlayacaksın yaBen kapat abla arada döndür hrr tarafı eşit pişsin
Ayyy elifOoo kadayıf mi künefe mi yapılacak
Lahmacun var yersen sosyalimOoo kadayıf mi künefe mi yapılacak
Bende künefede kaldım, kısık ateş deyince aklıma geldi çiçeem olsun lahmacun da candırPaşam lahmacun istedi ciçemm canı çekmiş te.
Yasinin yüzünden napim filizkoAyyy elif