• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Eğer nişan attı derler diye düşünüyorsan sakın,sen ağlarken yanında kimse olmayacak
Nişan attı diye konuşacak olanlar, boşandı diye daha beter lakaplar takmayacak mı cancağzım?

Sonrası daha zor olacak?

Bunu söylemem doğru mu bilmiyorum kuzum aşırı gidersem affet beni ama kaçarak uzaklaş 🤦‍♀️
haklısınız bende öyle düşünüyorum ben birşeyde istemedim yada ne biliyim öyle lüks hayatımda yok sürekli kendini benden küçük görüyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya kendisi sözleşmeli memur gibi ben özel sektördeyim maaş olarak benim ki fazla istediğimi kolaylıkla alıyorum belki de bu yüzden , evimiz 2+1 toki evi kensi evleri normal müstakil daha aileleri tanıştırırken bana bizim ev parkeli değil dedi ben yüksekten bakan biri de değilim beni nasıl böyle gördü anlamıyorum

haklısınız bende öyle düşünüyorum ben birşeyde istemedim yada ne biliyim öyle lüks hayatımda yok sürekli kendini benden küçük görüyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya kendisi sözleşmeli memur gibi ben özel sektördeyim maaş olarak benim ki fazla istediğimi kolaylıkla alıyorum belki de bu yüzden , evimiz 2+1 toki evi kensi evleri normal müstakil daha aileleri tanıştırırken bana bizim ev parkeli değil dedi ben yüksekten bakan biri de değilim beni nasıl böyle gördü anlamıyorum
Şu söz herşeyi açıklıyor kendini ezik görmüş kusura bakmada.

sanırım bu korkumda var hala kendime açık açık diyemediğim
Neyin korkusu bu söylermisin bunu söylecek isnasanlara dönüp baktığın zaman hayatlarını irdelemek lazım önce..

sanırım bu korkumda var hala kendime açık açık diyemediğim
Sakın böyle birşey den korkma elalem senin hayatını kaç dk konuşacak ama sen yaşayacaksın o hayatı

Back