- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
İnşallah vurmaz, bu kadar iğrenç bi piyango olamazDikkat ediyorum ama ,insallah piyango vurmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vurmaz, bu kadar iğrenç bi piyango olamazDikkat ediyorum ama ,insallah piyango vurmaz
Ben görmedimHeeee ben sana atayim video bitane alsem gördü
Canımın içi nasılsın
Canım nasıl oldun toparladınmı biraz.İyiyim jenna sağol. Bi öksürük kaldı bi de halsizlik oluyor onun harici iyiyim. Öksürük geçse iyi olcak
Nişan attı diye konuşacak olanlar, boşandı diye daha beter lakaplar takmayacak mı cancağzım?Eğer nişan attı derler diye düşünüyorsan sakın,sen ağlarken yanında kimse olmayacak
haklısınız bende öyle düşünüyorum ben birşeyde istemedim yada ne biliyim öyle lüks hayatımda yok sürekli kendini benden küçük görüyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya kendisi sözleşmeli memur gibi ben özel sektördeyim maaş olarak benim ki fazla istediğimi kolaylıkla alıyorum belki de bu yüzden , evimiz 2+1 toki evi kensi evleri normal müstakil daha aileleri tanıştırırken bana bizim ev parkeli değil dedi ben yüksekten bakan biri de değilim beni nasıl böyle gördü anlamıyorumBunu söylemem doğru mu bilmiyorum kuzum aşırı gidersem affet beni ama kaçarak uzaklaş
Toparladım abla daha iyiyim, daha da iyi olcam inşallah sağolCanımın içi nasılsın
Canım nasıl oldun toparladınmı biraz.
sanırım bu korkumda var hala kendime açık açık diyemediğimEğer nişan attı derler diye düşünüyorsan sakın,sen ağlarken yanında kimse olmayacak
Şu söz herşeyi açıklıyor kendini ezik görmüş kusura bakmada.haklısınız bende öyle düşünüyorum ben birşeyde istemedim yada ne biliyim öyle lüks hayatımda yok sürekli kendini benden küçük görüyor gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya kendisi sözleşmeli memur gibi ben özel sektördeyim maaş olarak benim ki fazla istediğimi kolaylıkla alıyorum belki de bu yüzden , evimiz 2+1 toki evi kensi evleri normal müstakil daha aileleri tanıştırırken bana bizim ev parkeli değil dedi ben yüksekten bakan biri de değilim beni nasıl böyle gördü anlamıyorum
İnşallah canım benim geçecek bu günlerdeToparladım abla daha iyiyim, daha da iyi olcam inşallah sağol
İnşallah ablaİnşallah canım benim geçecek bu günlerde
Neyin korkusu bu söylermisin bunu söylecek isnasanlara dönüp baktığın zaman hayatlarını irdelemek lazım önce..sanırım bu korkumda var hala kendime açık açık diyemediğim
İnşallah abla
Yok artikBen görmedim
Sakın böyle birşey den korkma elalem senin hayatını kaç dk konuşacak ama sen yaşayacaksın o hayatısanırım bu korkumda var hala kendime açık açık diyemediğim
Iyiyim ablam sen nasilsin sanki burdayiz ama konusamiyoruz gibi buaralarCanımın içi nasılsın
Canım nasıl oldun toparladınmı biraz.
Bende iyiyim sağol mutfaktayım,çok denk gelemiyoruz belkşde canısıIyiyim ablam sen nasilsin sanki burdayiz ama konusamiyoruz gibi buaralar
Aynen ablamBende iyiyim sağol mutfaktayım,çok denk gelemiyoruz belkşde canısı
Abisine paylaşmak güzeldir dediği videoysa eğer bahsettiğiniz, ben görmedim Ben telefonla konuştuğunu, uçur beni anne dediğini bir de kedi sevdiğini gördümYok artik