- 24 Eylül 2018
- 98.478
- 295.026
- 698
İnşallah yakında o da geçer, tamamen düzelirsin canımİyiyim jenna sağol. Bi öksürük kaldı bi de halsizlik oluyor onun harici iyiyim. Öksürük geçse iyi olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yakında o da geçer, tamamen düzelirsin canımİyiyim jenna sağol. Bi öksürük kaldı bi de halsizlik oluyor onun harici iyiyim. Öksürük geçse iyi olcak
Kankirellam geçecek inş, allah yardımcin olsun ❤İyiyim jenna sağol. Bi öksürük kaldı bi de halsizlik oluyor onun harici iyiyim. Öksürük geçse iyi olcak
Aynen ya geçen komşunun kızlarını gördü benim oglan bir konuşuyor sanırsın 40 yıldır lak lak ediyorKreş için de yaşı küçükmüş canım. Daha anne bebeği o
Kardeşi doğunca, ya dillenecek ya daha da susacak. Ama merak etme, en geç 5 yaşında çözülüyorlar.
Etrafımda çok var böyle çocuklar, nasıl olsa anne-babası ne istediğini anlıyor diye tembel davranıyorlar.
Yaşıtları ile bir araya gelince, dilli düdüğe dönüyorlar
Neyse ben çocuğumu doyuruyum, biraz d altın oynayayım dönerim yine.
Bak koplamiyorum da bir yandan çocuğa yemek koyuyorum bir yandna bakıyorum dahaHee insan garip hissediyor beybi
o zman ne yaparım bilmiyorum allah yardım etsin 8 ay olacak nişan yapalı ben lüks şeylerde istemiyorum ama ona göre havalı ve memnuniyetsimEvlenince bunun 3 katı garanti canım,kafanı karıştırmak değil amacım, sadece ilerde olabilecekleri söylemek isterim . Aynı ev,geçim sıkıntısı,aileler
inşallah canımmmIyiyim bende çok şükür iyi ol sende insAllah
İnşallah jenna. Berbat bi hastalık, hafif atlatmama rağmen berbat. Ağır geçirenleri düşünemiyorum. Kendinize dikkat edinİnşallah yakında o da geçer, tamamen düzelirsin canım
Sağol kanka motiveni severimKankirellam geçecek inş, allah yardımcin olsun ❤
Neden bu kadar ısrarcısın?o zman ne yaparım bilmiyorum allah yardım etsin 8 ay olacak nişan yapalı ben lüks şeylerde istemiyorum ama ona göre havalı ve memnuniyetsim
Hayatında memnuniyetsiz kadın görmemiş o ,ondandır Hakkında hayırlısı olsun inşallaho zman ne yaparım bilmiyorum allah yardım etsin 8 ay olacak nişan yapalı ben lüks şeylerde istemiyorum ama ona göre havalı ve memnuniyetsim
şimdi konuşamaya başlasak kavga ederiz diye düşünüyorum canım o yüzden arayıp sormuyorum özleyen arar dedi bende özlemedim henüzCanım bu şekilde de içinde kendi kendine kavga ediyo insan, en azından sadece bu mesele için konuşup yine uzak kalabilirsin.
Bunu söylemem doğru mu bilmiyorum kuzum aşırı gidersem affet beni ama kaçarak uzaklaşo zman ne yaparım bilmiyorum allah yardım etsin 8 ay olacak nişan yapalı ben lüks şeylerde istemiyorum ama ona göre havalı ve memnuniyetsim
Dikkat ediyorum ama ,insallah piyango vurmazİnşallah jenna. Berbat bi hastalık, hafif atlatmama rağmen berbat. Ağır geçirenleri düşünemiyorum. Kendinize dikkat edin
Sağol kanka motiveni severim
bilmiyorumNeden bu kadar ısrarcısın?
Uyku iyidir yasoUykulu, hâlâ uyuyorum bacım
O yüzden iyiyim
Eğer nişan attı derler diye düşünüyorsan sakın,sen ağlarken yanında kimse olmayacakbilmiyorum
Aslında şuan bunları yasadigin için çok şanslısın minnosum yarın çok geç olabilirşimdi konuşamaya başlasak kavga ederiz diye düşünüyorum canım o yüzden arayıp sormuyorum özleyen arar dedi bende özlemedim henüz