• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Kreş için de yaşı küçükmüş canım. Daha anne bebeği o🤗
Kardeşi doğunca, ya dillenecek ya daha da susacak. Ama merak etme, en geç 5 yaşında çözülüyorlar.
Etrafımda çok var böyle çocuklar, nasıl olsa anne-babası ne istediğini anlıyor diye tembel davranıyorlar.
Yaşıtları ile bir araya gelince, dilli düdüğe dönüyorlar 🤭
Aynen ya geçen komşunun kızlarını gördü benim oglan bir konuşuyor sanırsın 40 yıldır lak lak ediyor :KK70:
Eşimle şaşırdık vallaha.

Evlenince bunun 3 katı garanti canım,kafanı karıştırmak değil amacım, sadece ilerde olabilecekleri söylemek isterim . Aynı ev,geçim sıkıntısı,aileler:deli:
o zman ne yaparım bilmiyorum allah yardım etsin 8 ay olacak nişan yapalı ben lüks şeylerde istemiyorum ama ona göre havalı ve memnuniyetsim

o zman ne yaparım bilmiyorum allah yardım etsin 8 ay olacak nişan yapalı ben lüks şeylerde istemiyorum ama ona göre havalı ve memnuniyetsim
Neden bu kadar ısrarcısın?

Hayatında memnuniyetsiz kadın görmemiş o ,ondandır 😏Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım bu şekilde de içinde kendi kendine kavga ediyo insan, en azından sadece bu mesele için konuşup yine uzak kalabilirsin.
şimdi konuşamaya başlasak kavga ederiz diye düşünüyorum canım o yüzden arayıp sormuyorum özleyen arar dedi bende özlemedim henüz

Bunu söylemem doğru mu bilmiyorum kuzum aşırı gidersem affet beni ama kaçarak uzaklaş 🤦‍♀️

şimdi konuşamaya başlasak kavga ederiz diye düşünüyorum canım o yüzden arayıp sormuyorum özleyen arar dedi bende özlemedim henüz
Aslında şuan bunları yasadigin için çok şanslısın minnosum yarın çok geç olabilir 🤷‍♀️

Back