- 18 Ekim 2020
- 5.074
- 13.119
- 198
Ay ne biliyim 2 yaşında herkes konuşuyor çevremde. Dünyada bir benim ki kalmış gibi hissediyorumKız daha dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne biliyim 2 yaşında herkes konuşuyor çevremde. Dünyada bir benim ki kalmış gibi hissediyorumKız daha dur
Yaaa laff lafi açiyo kaciyo iste günaydinlarEneeemm bir etiket gud morningss filizko
Allah daha iyi etsin hemsomBende iyiyim hemsom sukur sabah mahmurluğu
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsınMinnosprenses canim nasil oldun muhabbet ediyosunuz diye girmedim araya
Resmiyette, ama henüz defterde imza yokyaaaaaaaa işte insan tanıyamıyor ki iş remiyete dönerse böyle olur jennecım
Canım bu şekilde de içinde kendi kendine kavga ediyo insan, en azından sadece bu mesele için konuşup yine uzak kalabilirsin.yok canım ben biraz uzak durup düşünmeye çalışıyorum
Iyiyim bende çok şükür iyi ol sende insAllahiyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Nalet bebebitirdi bizi bu net
Evlenince bunun 3 katı garanti canım,kafanı karıştırmak değil amacım, sadece ilerde olabilecekleri söylemek isterim . Aynı ev,geçim sıkıntısı,aileleryaaaaaaaa işte insan tanıyamıyor ki iş remiyete dönerse böyle olur jennecım
Aynen filizko, muhabbet varken dalmak zor oluyo sanki araba 180 de gidiyor da sende pesinde koşuyorsun gibiYaaa laff lafi açiyo kaciyo iste günaydinlar
Amin hemsom cümlemizi inşAllah daha iyi etsin hemsom
Hele ben hiç yetisemiyorum zaten. Alıntı yapıp yazamadiklarim varsa kusura bakmasın artıkAynen filizko, muhabbet varken dalmak zor oluyo sanki araba 180 de gidiyor da sende pesinde koşuyorsun gibi
İyiyim jenna sağol. Bi öksürük kaldı bi de halsizlik oluyor onun harici iyiyim. Öksürük geçse iyi olcak
Kreş için de yaşı küçükmüş canım. Daha anne bebeği oBizim burada çocuk kütüphanesi falan var çok güzel kreş gibi hem yarım gün hem bende izleyip oynuyorum, zipliyorum falan ama pandemiden dolayı 1 kere goturebildim. Annem astım babam kalp rahatsizi bir tek onlarla görüşüyoruz. Bir şey olursa diye korkuyor insan.
Amin hemsomAmin hemsom cümlemizi inş
Hee insan garip hissediyor beybiHele ben hiç yetisemiyorum zaten. Alıntı yapıp yazamadiklarim varsa kusura bakmasın artık