Aynen öyle abla başta olsun ne olacaksa .
Bazen sevgi diye gördüğümüz, o an hissettiğimiz sadece yılların icinde birbirine olan alisilmislik olabiliyor bunu ozamanlar goremeyebiliyoruz işte herşey tospembe geliyor herşeyi göğüsleriz gibi geliyor.Sonrasi malum .
Aynen öyle abla başta olsun ne olacaksa .
Bazen sevgi diye gördüğümüz, o an hissettiğimiz sadece yılların icinde birbirine olan alisilmislik olabiliyor bunu ozamanlar goremeyebiliyoruz işte herşey tospembe geliyor herşeyi göğüsleriz gibi geliyor.Sonrasi malum .
Minnoşum bdv konularını okusan ne demek istediğimizi çok daha net anlayacaksın,kıskançlık kötüdür güvensizlik yaratır sonrasında.
Yarın bir gün işe gitme derse ne yapacaksın peki.
abla 2 senedir hayatımda öyle kıskançlığı hiç olmadı bu konuda eminim ondan komşunun eşi aradı samimi komşumuz ikiside genç k yaşıtım ikiside tatlı istedi bu da ona sinirlendi senden neden istiyor karısı yapsın karısı yeni doğum yaptı benimde samimi olduğum insanlar tamam dedim belki tamam dememeliydim bilmyoru ben
yani abla bu konuda tartışırmıydı sence, ben anlamamışım vs ben mesaj atarken söyledim bak orucum çalışıyorum uğraşma benimel hatta bir süre mesajlara cevap vermedim aradı ben zaten saraylarda düğün istemedim ki aslında bu yüzden kıymetim yok ya ona üzülüyorum çok zorlanmasın bütçesine göre yapsın herşeyi dedim yanlış ettim
abla 2 senedir hayatımda öyle kıskançlığı hiç olmadı bu konuda eminim ondan komşunun eşi aradı samimi komşumuz ikiside genç k yaşıtım ikiside tatlı istedi bu da ona sinirlendi senden neden istiyor karısı yapsın karısı yeni doğum yaptı benimde samimi olduğum insanlar tamam dedim belki tamam dememeliydim bilmyoru ben