- 18 Kasım 2020
- 20.680
- 49.766
- 548
amin canım aminAllah akıl,fikir versin ona canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım aminAllah akıl,fikir versin ona canım![]()
Günaydın deynoHayırlı sabahlar olsun![]()
Nasılsın ablacımOlsada yesek yani
Gğnaydınalr perican
Nereye kadar peki bu inatlaşma görüşüyormusunuz hala.
Şükür bende iyiyim kuzumİyiyim cok şükür,sen nasılsın canım?![]()
Ne diyeyim şimdi..annemlere yalan söyledim düzeldik diye
İyiyim pericim sağol sen nasılsınGünaydın deyno
Nasılsın ablacım
Şükür bende iyiyim kuzum![]()
Derdi ne diye soracağım,özeldir diye soramıyorum.annemlere yalan söyledim düzeldik diye
benim konuşmamı bekliyor sanırım bende söylediklerini yediremiyorum kendime öylece bekliyorum bakalımBöyle şnatla evlilk zor yürür.
Günaydın deyno
Nasılsın ablacım
Şükür bende iyiyim kuzum![]()
Şükür ablacim bende iyiyimİyiyim pericim sağol sen nasılsın![]()
Yani,daha aynı eve girmemisken böyleyseBöyle şnatla evlilk zor yürür.
Ağır konuşduysa bunun affı yok..benim konuşmamı bekliyor sanırım bende söylediklerini yediremiyorum kendime öylece bekliyorum bakalım
Hep iyi ol pericimŞükür ablacim bende iyiyim![]()
İlerisni düşğnmeye gerek yok bence..Yani,daha aynı eve girmemisken böyleyse![]()
yok canım özel dedğil saçma bir mevzu 50 kişi ile düğün olmazmış ben geziyormuşum virüs mü biter buradan başladı mevzu pazartesi günü annem teyzemin torununa bakıyor onlarda bize iftara gelin burada kalın dedi bende yazdım oraya gideceğim diye başladı işte virüs bitmez biz 50 kişi ile düğün yapmak zorunda kalıcaz sen evde durma oysa ki gittiğim bir yer yok benim bir teyzem onada ayda bir belki giderim belkide gitmemDerdi ne diye soracağım,özeldir diye soramıyorum.Evlenince sorunlar da artıyor,o zaman ne yapacak ?
Hepimiz inşallah ablacımHep iyi ol pericim
İlerisni düşğnmeye gerek yok bence..
Görünen köy misaliHep iyi ol pericim
İlerisni düşğnmeye gerek yok bence..
açık açık söyle dedi ben düğün yapmam ailenide arıcam ister kabul etsinle ister etmesinle etmiyorlarsa ben yokum dedi bu konu açan ben değilim ben her zaman o günün koşulu neyi gösterirse öyle yaparız dedim düğün bile yapmaya biliriz dedim nikah olur biter ama kendisi boş yere tartışma çıkardıAğır konuşduysa bunun affı yok..
Fikrini söyler,açıklama yaparsın biter ,bunu niye uzatmış ki bu kadar ?yok canım özel dedğil saçma bir mevzu 50 kişi ile düğün olmazmış ben geziyormuşum virüs mü biter buradan başladı mevzu pazartesi günü annem teyzemin torununa bakıyor onlarda bize iftara gelin burada kalın dedi bende yazdım oraya gideceğim diye başladı işte virüs bitmez biz 50 kişi ile düğün yapmak zorunda kalıcaz sen evde durma oysa ki gittiğim bir yer yok benim bir teyzem onada ayda bir belki giderim belkide gitmem
Sevgilin mi bu adam ?açık açık söyle dedi ben düğün yapmam ailenide arıcam ister kabul etsinle ister etmesinle etmiyorlarsa ben yokum dedi bu konu açan ben değilim ben her zaman o günün koşulu neyi gösterirse öyle yaparız dedim düğün bile yapmaya biliriz dedim nikah olur biter ama kendisi boş yere tartışma çıkardı
Aynen huyu neyse devam eder her zaman.Görünen köy misali![]()
Düğün istemiyor demi öyle anlıyorum.açık açık söyle dedi ben düğün yapmam ailenide arıcam ister kabul etsinle ister etmesinle etmiyorlarsa ben yokum dedi bu konu açan ben değilim ben her zaman o günün koşulu neyi gösterirse öyle yaparız dedim düğün bile yapmaya biliriz dedim nikah olur biter ama kendisi boş yere tartışma çıkardı
Aynen öyle,düğün yapmayalım ama suçlu sensin,cunku teyzende kaldın,pandemi bitmez ,ara ki mantik bulasınAynen huyu neyse devam eder her zaman.
Düğün istemiyor demi öyle anlıyorum.