• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Derdi ne diye soracağım,özeldir diye soramıyorum.🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️Evlenince sorunlar da artıyor,o zaman ne yapacak ?
yok canım özel dedğil saçma bir mevzu 50 kişi ile düğün olmazmış ben geziyormuşum virüs mü biter buradan başladı mevzu pazartesi günü annem teyzemin torununa bakıyor onlarda bize iftara gelin burada kalın dedi bende yazdım oraya gideceğim diye başladı işte virüs bitmez biz 50 kişi ile düğün yapmak zorunda kalıcaz sen evde durma oysa ki gittiğim bir yer yok benim bir teyzem onada ayda bir belki giderim belkide gitmem

Ağır konuşduysa bunun affı yok..
açık açık söyle dedi ben düğün yapmam ailenide arıcam ister kabul etsinle ister etmesinle etmiyorlarsa ben yokum dedi bu konu açan ben değilim ben her zaman o günün koşulu neyi gösterirse öyle yaparız dedim düğün bile yapmaya biliriz dedim nikah olur biter ama kendisi boş yere tartışma çıkardı

yok canım özel dedğil saçma bir mevzu 50 kişi ile düğün olmazmış ben geziyormuşum virüs mü biter buradan başladı mevzu pazartesi günü annem teyzemin torununa bakıyor onlarda bize iftara gelin burada kalın dedi bende yazdım oraya gideceğim diye başladı işte virüs bitmez biz 50 kişi ile düğün yapmak zorunda kalıcaz sen evde durma oysa ki gittiğim bir yer yok benim bir teyzem onada ayda bir belki giderim belkide gitmem
Fikrini söyler,açıklama yaparsın biter ,bunu niye uzatmış ki bu kadar ?🤷🏼‍♀️Elimizden geldikçe dikkat ediyoruz hepimiz,hayır bundan fitili yakıp araya dünya mevzu sokmuştur :işsiz:

açık açık söyle dedi ben düğün yapmam ailenide arıcam ister kabul etsinle ister etmesinle etmiyorlarsa ben yokum dedi bu konu açan ben değilim ben her zaman o günün koşulu neyi gösterirse öyle yaparız dedim düğün bile yapmaya biliriz dedim nikah olur biter ama kendisi boş yere tartışma çıkardı
Sevgilin mi bu adam ?

Görünen köy misali 🤷🏼‍♀️
Aynen huyu neyse devam eder her zaman.
Düğün istemiyor demi öyle anlıyorum.

Back