How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle abla başta olsun ne olacaksa .
Bazen sevgi diye gördüğümüz, o an hissettiğimiz sadece yılların icinde birbirine olan alisilmislik olabiliyor bunu ozamanlar goremeyebiliyoruz işte herşey tospembe geliyor herşeyi göğüsleriz gibi geliyor.Sonrasi malum .
Sonrası pembesi gidip,tozu bize kalıyor :KK14:

Aynen öyle abla başta olsun ne olacaksa .
Bazen sevgi diye gördüğümüz, o an hissettiğimiz sadece yılların icinde birbirine olan alisilmislik olabiliyor bunu ozamanlar goremeyebiliyoruz işte herşey tospembe geliyor herşeyi göğüsleriz gibi geliyor.Sonrasi malum .
Aynen baştan olsun ilerde ne yaşayacağını kendisi bile tahmin edemez.

öyle kör kutuk aşkmış inanmam ben saygı yoksa zaten benim için o ilişkide yoktur canım

öyle ablacım aşk ne ki iki gün sonra yerini başka şeyler alıyor ,daha beni nişanı atmakla tehtit etti dedim at atmazsan adam değilsin
Sonra üzüleceğine şimdi 3 gün üzül daha mantıklı.
Bide tehdit yani neyine güveniyor ki öyle.

Minnoşum bdv konularını okusan ne demek istediğimizi çok daha net anlayacaksın,kıskançlık kötüdür güvensizlik yaratır sonrasında.
Yarın bir gün işe gitme derse ne yapacaksın peki.
abla 2 senedir hayatımda öyle kıskançlığı hiç olmadı bu konuda eminim ondan komşunun eşi aradı samimi komşumuz ikiside genç k yaşıtım ikiside tatlı istedi bu da ona sinirlendi senden neden istiyor karısı yapsın karısı yeni doğum yaptı benimde samimi olduğum insanlar tamam dedim belki tamam dememeliydim bilmyoru ben

yani abla bu konuda tartışırmıydı sence, ben anlamamışım vs ben mesaj atarken söyledim bak orucum çalışıyorum uğraşma benimel hatta bir süre mesajlara cevap vermedim aradı ben zaten saraylarda düğün istemedim ki aslında bu yüzden kıymetim yok ya ona üzülüyorum çok zorlanmasın bütçesine göre yapsın herşeyi dedim yanlış ettim
Tekrar söylüuotum çok iyi düşün derim.
Güüüünaaaydıııınnn. :halay::halay::halay:
Günaydınalr mervişimm :KK200:

Sonra üzüleceğine şimdi 3 gün üzül daha mantıklı.
Bide tehdit yani neyine güveniyor ki öyle.
bende anlamadım ki bir de ben kızdırak şeylerde söyledim para hacamamak için sırf acıkmayım dite s.çman dedim ona çok kızdı sanki fitili ateşledim

abla 2 senedir hayatımda öyle kıskançlığı hiç olmadı bu konuda eminim ondan komşunun eşi aradı samimi komşumuz ikiside genç k yaşıtım ikiside tatlı istedi bu da ona sinirlendi senden neden istiyor karısı yapsın karısı yeni doğum yaptı benimde samimi olduğum insanlar tamam dedim belki tamam dememeliydim bilmyoru ben
Ne var yani tatlı istedi diye bu kadar cıngar çıkarmı hiç.
Sende tatmam demeseydin keşke.

Back