How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
:KK48: yaaa eylul gece 12bucukta yatti bende 1de uyumusum sonra kalktim 3bucukta sonra yat 5bucukta sabah aglayarak 7de kalkti 2gözü iki çesme🤷🏻‍♀️yotube istiyomus verdim teli eline ben yattim

:KK48: yaaa eylul gece 12bucukta yatti bende 1de uyumusum sonra kalktim 3bucukta sonra yat 5bucukta sabah aglayarak 7de kalkti 2gözü iki çesme🤷🏻‍♀️yotube istiyomus verdim teli eline ben yattim
Cadı ,telefonla doğmuş mübarek bebeler 🤭Seninki de korkunç şeyler izleyip korkuyor mu? Hayaletli Maşa e Koca Ayı falan

Cadı ,telefonla doğmuş mübarek bebeler 🤭Seninki de korkunç şeyler izleyip korkuyor mu? Hayaletli Maşa e Koca Ayı falan
Benimki maşayi izlemiyo sadece mesela masal ve öykü gibi videolar var onlari izler ama konusma tarzinla konusuyo sonra🤣

öyle kör kutuk aşkmış inanmam ben saygı yoksa zaten benim için o ilişkide yoktur canım

öyle ablacım aşk ne ki iki gün sonra yerini başka şeyler alıyor ,daha beni nişanı atmakla tehtit etti dedim at atmazsan adam değilsin
Nisanlanip aklı selim konuştuğunu gördüğüm nadir insanlardansin.
Mantık her zaman evliliği kurtarır sevgi aşk aynı evin içinde durunca zaten fazlasıyla oluyor. Bağlanıyorum çünkü, için kaynamaya başlıyor bir yerde.

Back