- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
yaaa eylul gece 12bucukta yatti bende 1de uyumusum sonra kalktim 3bucukta sonra yat 5bucukta sabah aglayarak 7de kalkti 2gözü iki çesmeyotube istiyomus verdim teli eline ben yattimGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa eylul gece 12bucukta yatti bende 1de uyumusum sonra kalktim 3bucukta sonra yat 5bucukta sabah aglayarak 7de kalkti 2gözü iki çesmeyotube istiyomus verdim teli eline ben yattimGünaydın
Günaydın cancağızımCancağzım
Cadı ,telefonla doğmuş mübarek bebeler Seninki de korkunç şeyler izleyip korkuyor mu? Hayaletli Maşa e Koca Ayı falanyaaa eylul gece 12bucukta yatti bende 1de uyumusum sonra kalktim 3bucukta sonra yat 5bucukta sabah aglayarak 7de kalkti 2gözü iki çesmeyotube istiyomus verdim teli eline ben yattim
zaten şöyle bir baskı var benim dedğim olacakAdam rengini belli ediyor, tehlikeli bir tip,iyi düşün canım
Günaydın cancağzımGünaydın cancağızım
o da çok güzel onu da severimKara lahana
Nişanlın mı?zaten şöyle bir baskı var benim dedğim olacak
Benimki maşayi izlemiyo sadece mesela masal ve öykü gibi videolar var onlari izler ama konusma tarzinla konusuyo sonraCadı ,telefonla doğmuş mübarek bebeler Seninki de korkunç şeyler izleyip korkuyor mu? Hayaletli Maşa e Koca Ayı falan
Gunaydin yasoGünaydınlar herkese
Sevgilin mi dedim görmedin, görücü usulü falan mı oldu bu iş?zaten şöyle bir baskı var benim dedğim olacak
Nisanlanip aklı selim konuştuğunu gördüğüm nadir insanlardansin.öyle kör kutuk aşkmış inanmam ben saygı yoksa zaten benim için o ilişkide yoktur canım
öyle ablacım aşk ne ki iki gün sonra yerini başka şeyler alıyor ,daha beni nişanı atmakla tehtit etti dedim at atmazsan adam değilsin
Vallahi yemelik yaBenimki maşayi izlemiyo sadece mesela masal ve öykü gibi videolar var onlari izler ama konusma tarzinla konusuyo sonra
O yüzden bır bır konuşuyor zaten.Benimki maşayi izlemiyo sadece mesela masal ve öykü gibi videolar var onlari izler ama konusma tarzinla konusuyo sonra
Çok fena çokVallahi yemelik ya
Fistikzade emniyetteymis afiyet olsun cancağızımGünaydın cancağzım
Günaydın FilizCan’ımGunaydin yaso
Bide şarkilari tam bilse yarimyamalak soylüyoO yüzden bır bır konuşuyor zaten.
Ordan öğrendiklerini bize satıyorlar üstelikÇok fena çok
Neoldu ki emniyetteFistikzade emniyetteymis afiyet olsun cancağızım