- 24 Eylül 2018
- 98.493
- 295.053
- 698
Uyan artık
E
Elif_Eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğüne ne gerek varki nikah en güzeli,şimdide teyzede kaldı diye triplenmiş.Aynen öyle,düğün yapmayalım ama suçlu sensin,cunku teyzende kaldın,pandemi bitmez ,ara ki mantik bulasın
aynen öyle yaptı nasılFikrini söyler,açıklama yaparsın biter ,bunu niye uzatmış ki bu kadar ?Elimizden geldikçe dikkat ediyoruz hepimiz,hayır bundan fitili yakıp araya dünya mevzu sokmuştur
aynen öyle oldu konu saçma zaten başladı buradan işte en sonra alt komşumun eşinden kıskanmış oraya gitmeyeceksin dedi bağırdı çağırdıFikrini söyler,açıklama yaparsın biter ,bunu niye uzatmış ki bu kadar ?Elimizden geldikçe dikkat ediyoruz hepimiz,hayır bundan fitili yakıp araya dünya mevzu sokmuştur
Kiz zaten çalışıyor, dışarıya bağlantısı var yani.Yaptigi mantıksızlık,evet ,kıza suç atmak için mazeret bulmuşDüğüne ne gerek varki nikah en güzeli,şimdide teyzede kaldı diye triplenmiş.
aynen öyle yaptı nasıl
aynen öyle oldu konu saçma zaten başladı buradan işte en sonra alt komşumun eşinden kıskanmış oraya gitmeyeceksin dedi bağırdı çağırdı
bende öyle anladım düğün istemiyor olarak öyle değilmiş güye 50 kişilik olursa yapmazmış yasak olursa yapmam dedi yani bu mevzuyu konuşacak taraf biz değiliz ailelerde konuşulsın dedim ama dinleyen yok artık benim de sabrıl bitti bende başladım ona söylenmeye işteAynen huyu neyse devam eder her zaman.
Düğün istemiyor demi öyle anlıyorum.
Daha şimdiden başlamış kıskanma işlerine,bak evladım sen bence iyi düşün sonrası için resmen sinyalleri yakmış bu adam.aynen öyle yaptı nasıl
aynen öyle oldu konu saçma zaten başladı buradan işte en sonra alt komşumun eşinden kıskanmış oraya gitmeyeceksin dedi bağırdı çağırdı
Hem de çokÇok iyi düşün derim Minnosum çok iyi düşün.
Şartlar zaten onu gerektiriyor ki artık,nikahta yapsan sayuı zaten az olacak.bende öyle anladım düğün istemiyor olarak öyle değilmiş güye 50 kişilik olursa yapmazmış yasak olursa yapmam dedi yani bu mevzuyu konuşacak taraf biz değiliz ailelerde konuşulsın dedim ama dinleyen yok artık benim de sabrıl bitti bende başladım ona söylenmeye işte
Ben söyledim iyi düşün diye,seviyorum diyipte sonrasını görememek daha kötü.Çok iyi düşün derim Minnosum çok iyi düşün.
o yüzden yakın olmayorum ya abla kendimi dinliyorum ne yapayım diye ,anne babasına anlatmış babası mesaj attı kızım kusura bakma oruç başına vurdu herhalde diye gereksiz yere ikimizin aileside etkilendi . o yüzden aramıyorum mesajları uzatmıyorum yamıyorum aramıyorumDaha şimdiden başlamış kıskanma işlerine,bak evladım sen bence iyi düşün sonrası için resmen sinyalleri yakmış bu adam.
düşünüyorum canım benim kendi terazimde tartıyorum aklım başımda merak etmeyin aşk öyle gözümü kör etmediÇok iyi düşün derim Minnosum çok iyi düşün.
Minnoşum bdv konularını okusan ne demek istediğimizi çok daha net anlayacaksın,kıskançlık kötüdür güvensizlik yaratır sonrasında.o yüzden yakın olmayorum ya abla kendimi dinliyorum ne yapayım diye ,anne babasına anlatmış babası mesaj attı kızım kusura bakma oruç başına vurdu herhalde diye gereksiz yere ikimizin aileside etkilendi . o yüzden aramıyorum mesajları uzatmıyorum yamıyorum aramıyorum
Aynen öyle abla başta olsun ne olacaksa .Ben söyledim iyi düşün diye,seviyorum diyipte sonrasını görememek daha kötü.
İçim rahatladıdüşünüyorum canım benim kendi terazimde tartıyorum aklım başımda merak etmeyin aşk öyle gözümü kör etmedi
Aman sakın ha aşk neki öyle.düşünüyorum canım benim kendi terazimde tartıyorum aklım başımda merak etmeyin aşk öyle gözümü kör etmedi
yani abla bu konuda tartışırmıydı sence, ben anlamamışım vs ben mesaj atarken söyledim bak orucum çalışıyorum uğraşma benimel hatta bir süre mesajlara cevap vermedim aradı ben zaten saraylarda düğün istemedim ki aslında bu yüzden kıymetim yok ya ona üzülüyorum çok zorlanmasın bütçesine göre yapsın herşeyi dedim yanlış ettimŞartlar zaten onu gerektiriyor ki artık,nikahta yapsan sayuı zaten az olacak.