Aynı sebeple bendeSen niye küstünBen benimle ilgilenmiyor diye küstüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sebeple bendeSen niye küstünBen benimle ilgilenmiyor diye küstüm
Sen niye küstünBen benimle ilgilenmiyor diye küstüm
İçerde reklam oldu , şimdi ilgileneyim sizledizi başlayınca geri giderim amaAynı sebeple bende
Bak hiç cevap bile vermiyorAynı sebeple bende
Çok kötü bitecekBöyle son beklemiyordukİçerde reklam oldu , şimdi ilgileneyim sizledizi başlayınca geri giderim ama
Sanki siz çok yazıyorsunuzBak hiç cevap bile vermiyor
Nevroş degerimiz reklama kadarİçerde reklam oldu , şimdi ilgileneyim sizledizi başlayınca geri giderim ama
Ben hep buralardayımSiz yoksunuzSanki siz çok yazıyorsunuz
Reklamlarda da biz konuşmayalımNevroş degerimiz reklama kadar
Kız bu deynep hep böyle, siz diyor işin içinden çıkıyorBen hep buralardayımSiz yoksunuz
O kadar sosyal medyada mutlu son isteği dile getirildi,ters köşe yaparlar belki.Mutsuz sonları hiç sevmiyorum.Çok kötü bitecekBöyle son beklemiyorduk
Hep bizim üzerimize atıyorKız bu deynep hep böyle, siz diyor işin içinden çıkıyor
Küstüm bu diziyi bir daha izlemeyeceğimO kadar sosyal medyada mutlu son isteği dile getirildi,ters köşe yaparlar belki.Mutsuz sonları hiç sevmiyorum.
Hep ama hep böyle yapıyorHep bizim üzerimize atıyor
Aynen kardeşKüstüm bu diziyi bir daha izlemeyeceğim
Görmezden mi gelelimHep ama hep böyle yapıyor
Yok herkes dışlanmış, biz dışlanmayalım. Sonra arkamızdan 3 katı şallar falanGörmezden mi gelelim
Haklısın sonra hakkımızda yazdıklarını görmeyizYok herkes dışlanmış, biz dışlanmayalım. Sonra arkamızdan 3 katı şallar falan
Evet Rabia ablarabia01 abla mı? Ne yaptın nevroş