- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Tamamen yufkacıları düşündüğümden ,sen almazsan ,ben almazsam nasıl satış yapacaklar.Hazır yufkadan börek mi olur
Ama içini süt,yumurta ,yağ ile güzel besledim,dolapta da dinlendirdim tat olarak güzel olmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen yufkacıları düşündüğümden ,sen almazsan ,ben almazsam nasıl satış yapacaklar.Hazır yufkadan börek mi olur
Ramazan geldiğinden beri hiç yapmadım canımHatta ben ayda yılda bir yaparımGeçen oğlumda sahuru bekledi.Sahurda kahvaltı olunca çok güldü.Anne akşam yemeğinde kahvaltı olur mu diyeÇocuk alışmamışSeni fişledim
Kız haftada 6 gün makarna yapıyor muydun, bugün değişiklik için yapmıştın hani sarmayı
Hain nevroş
Yoğurdu sarmısaklı yaptim, ananem yemiyor , teravih namazına gittiği için
Sarma yi ince mı sardın yoksa hafif toplu mu
Hazır yufkadan börek mi olur
Oda yeni yaptı zatenHem benim gelin aşermiyorBu arada mantıyı görünce pinkoyu etiketleyeyim dedim ama kıyamadım ya canı çekerse diye.
Çaktırma deynebim bende alıyorum yapacaksam su böreği hariçTamamen yufkacıları düşündüğümden ,sen almazsan ,ben almazsam nasıl satış yapacaklar.
Ama içini süt,yumurta ,yağ ile güzel besledim,dolapta da dinlendirdim tat olarak güzel olmuştu.
Yaprak sarması dediğin az dolgun olur sizin yüzünüzden yapınca ekleyemiyorumRamazan geldiğinden beri hiç yapmadım canımHatta ben ayda yılda bir yaparımGeçen oğlumda sahuru bekledi.Sahurda kahvaltı olunca çok güldü.Anne akşam yemeğinde kahvaltı olur mu diyeÇocuk alışmamış
Yapraklarım çok minikti.Çoğu serçe parmağım kadar oldu
Onun da kolayı var.Su böreği için de yufkalar var ,hiç uğraşmıyorsunÇaktırma deynebim bende alıyorum yapacaksam su böreği hariç
Di mi ya sırf yaprağı mı yiyeceğiz azıcık ta içi olacakYaprak sarması dediğin az dolgun olur sizin yüzünüzden yapınca ekleyemiyorum
Yok su böreği için ille kendim açacağım, harika kızarıyorOnun da kolayı var.Su böreği için de yufkalar var ,hiç uğraşmıyorsun
Di mi ya sırf yaprağı mı yiyeceğiz azıcık ta içi olacak
Ben de dolgun seviyorum ama yapraklar çok küçüktü mecburen öyle sardımYaprak sarması dediğin az dolgun olur sizin yüzünüzden yapınca ekleyemiyorum
Aslında çoğu öyle seviyor da işte arada lafı da sokuyoruzBen de dolgun seviyorum ama yapraklar çok küçüktü mecburen öyle sardım
Etli sarma aslında kalın olması gerekiyor..Yok su böreği için ille kendim açacağım, harika kızarıyor
Aynen , biraz birşeyler gelsin damağa
Birde övünüryorlar oysa olayın iç yüzü cimrilik
Yoksa sarmayı saran ince kalın hepsini sarar benceAslında çoğu öyle seviyor da işte arada lafı da sokuyoruz
Kıymanın kilosu 40 TLEtli sarma aslında kalın olması gerekiyor..
Ablamda bana Bayram için ince sardılıyorYoksa sarmayı saran ince kalın hepsini sarar bence
O damak tadı ve alışkanlıklara göre değişir.
Bulgurlu sarınca mutlaka kıymalı yapıyorum.Bugün 1 su bardağı bulgur 1 su bardağı kadar kıyma kullandım.Bir tencere dolma ve sarma oldu..Çok gerek yok.Kıymanın kilosu 40 TL
Misafire çıkacak kalın sarılmazAblamda bana Bayram için ince sardılıyor
Geçen hafta annem gelmişti.Sarma sararken yardım etmek istedi.Sen otur dinlen ben sararım anneciğim diyorum bir türlü anlamıyor Misafire ,mevlide bir de yarışmaya sarılan kalın olmazMisafire çıkacak kalın sarılmaz
Anneciğin yardım etmek istemiş daha ne isityorsunGeçen hafta annem gelmişti.Sarma sararken yardım etmek istedi.Sen otur dinlen ben sararım anneciğim diyorum bir türlü anlamıyor Misafire ,mevlide bir de yarışmaya sarılan kalın olmaz
Cadde derken.. Bağdat caddesi miBu gece sahuru caddede yapıyoruz Kızlar
Yok, bizim Yeşilyayla caddesi sağolsun belediyemiz sahur masası kurdurduCadde derken.. Bağdat caddesi mi