- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ayyy ne güzel kalabalık sofraları çok seviyorum.Birlikte bu ayın güzelliğini ayrı anlıyoruz.Hayırlı sahurlar canım benim.Afiyet olsun.Bu gece sahuru caddede yapıyoruz Kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzel kalabalık sofraları çok seviyorum.Birlikte bu ayın güzelliğini ayrı anlıyoruz.Hayırlı sahurlar canım benim.Afiyet olsun.Bu gece sahuru caddede yapıyoruz Kızlar
Gece uykudan uyanıp dışarıda sahur zor olur da hiç uyumayıp sahuru bekleyenler için çok güzel.Burada da her mahallede bir gün iftar yemeği oldu ama çok kalabalık olduğu için katılmadıkSahur dediğin Nihat Hatipoğlu ile evde olurBu gece de ağlattı beni.Yok, bizim Yeşilyayla caddesi sağolsun belediyemiz sahur masası kurdurdu
evet nevosum hemde kos koca 5 ay büyüksün abla diyebilirmim sanaCanım arkadaşım çok teşekkür ederim
Tabi benim doğumu unutmamak senin işine geliyor Ne de olsa senden büyük oluyorum
Rabişşşevet nevosum hemde kos koca 5 ay büyüksün abla diyebilirmim sana
Bana abla diyenler sana abla diyecekse neden olmasınevet nevosum hemde kos koca 5 ay büyüksün abla diyebilirmim sana
Evet bende öyle düşünüyorum canım günlerdir baya Bi durgun buralar pek bir katılım olmaz gibime geliyor takip edenler oy verir genelde heralde hayırlısı olsun bakalım merakla heyecanla bekliyoruz :)Bu sefer yarışma bayram nedeniyle ay sonu olmadan bitiyor,oylama bayramda başlıyor . İnşallah oylamaya katılım çok olur da ,yarışmacıları bekletmezler .Bayramda çok giren olmaz KKya da,bayram bitene kadar sabredecekler artık.
Bayramdan sonra 3 gün var,o zaman bildirime döner üyeler zaten 3 gün yeter ,ama bayramda zor.Evet bende öyle düşünüyorum canım günlerdir baya Bi durgun buralar pek bir katılım olmaz gibime geliyor takip edenler oy verir genelde heralde hayırlısı olsun bakalım merakla heyecanla bekliyoruz :)
kuzum ortim nasilsinRabişşş
benden 2 3 ay büyük olanlar sana abla diyecek ama bana degilBana abla diyenler sana abla diyecekse neden olmasın
Çok heyecanlıyım özellikle merak ediyorumBu sefer yarışma bayram nedeniyle ay sonu olmadan bitiyor,oylama bayramda başlıyor . İnşallah oylamaya katılım çok olur da ,yarışmacıları bekletmezler .Bayramda çok giren olmaz KKya da,bayram bitene kadar sabredecekler artık.
Senden küçükler ne olacakbenden 2 3 ay büyük olanlar sana abla diyecek ama bana degil
Iyiyim şükür sıpa büyütüyorum sen napiyosun nasilsinkuzum ortim nasilsin
Ben onunla küsümKim demiş Yoksa deynepnaz mı söylüyor
O zaman ben de küsümBen onunla küsüm
Küs nevroş, kendi kendine konuşsunO zaman ben de küsüm
Sen niye küstünBen benimle ilgilenmiyor diye küstümKüs nevroş, kendi kendine konuşsun