Lise sonda bide benim şansıma domuz aşısı çıkmıştıAnaaam ne korkardık iğne için okula gelenlerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lise sonda bide benim şansıma domuz aşısı çıkmıştıAnaaam ne korkardık iğne için okula gelenlerden
Canım sadece okuma gel sohbet edelim
Sen bizim tatlı sohbetimize diziyi tercih ettin
Ama sen dizi izliyordun kiii
Aynı anda mi yazmışız ne :)Sen bizim tatlı sohbetimize diziyi tercih ettin
Siz de şakadan hiç anlamıyorsunuz,lap top ende değildi,telle yazmakta uğraştırıyor diye şeyettiydim,yoksa gözüm üstünüzdeSen bizim tatlı sohbetimize diziyi tercih ettin
Utanıyorum benCanım sadece okuma gel sohbet edelim
Bizi diziye tercih etti.Şimdi de biz bırakıp gidelimAynı anda mi yazmışız ne :)
Şimdi de ben çıkacağım ne olacak şimdiSiz de şakadan hiç anlamıyorsunuz,lap top ende değildi,telle yazmakta uğraştırıyor diye şeyettiydim,yoksa gözüm üstünüzde
Olsun yine de araya sıkıştırsaydınAma sen dizi izliyordun kiii
Neden utanıyorsun canım benim biz de ordan burdan sohbet ediyoruz.Genelde gırgır yapıyoruzUtanıyorum ben
Ben de çıkacağım zatenŞimdi de ben çıkacağım ne olacak şimdi
Bizim tayfamıza katıl ,herkese açık bizim tayfa .Gerçi çekemeyenler var ama olsunUtanıyorum ben
Hee su tayfa meselesi seve seve gelirim :)Bizim tayfamıza katıl ,herkese açık bizim tayfa .Gerçi çekemeyenler var ama olsun
Kolay gelsin becerikli hatunBen kaçtım güzellerGeceye ekmek yapmam lazım
Valla çok güzel sohbetleriniz.. az önce bir arkadaşımla takıştım sayenizde yüzüm güldüNeden utanıyorsun canım benim biz de ordan burdan sohbet ediyoruz.Genelde gırgır yapıyoruz
Sen seve seve gelirsen biz de seve seve yazışırızHee su tayfa meselesi seve seve gelirim :)
Olsun yine de araya sıkıştırsaydın
Tamam tamam barıştım ,madem ısrar ediyorsun