ah nevroş ahEvet Rabia abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah nevroş ahEvet Rabia abla
Büyüklerinize saygıda kusur etmeyinah nevroş ah
Tamam nevroş, ablamiz geldiğinde çay falan ikramda ederizBüyüklerinize saygıda kusur etmeyin
Sandalye verin otursun yaş ilerledi çok ayakta duramıyorTamam nevroş, ablamiz geldiğinde çay falan ikramda ederiz
Nevroş aramızda kalsın, geçen otobüste yer vermişler
Oyyyy kıyamam ondan buralara gelemiyorNevroş aramızda kalsın, geçen otobüste yer vermişler
Neyse çok konuşmayalım şimdi tam alınma zamanları, abla olmak zor nevroşumOyyyy kıyamam ondan buralara gelemiyor
Korkudan böyle söylemiyorsun değil miNeyse çok konuşmayalım şimdi tam alınma zamanları, abla olmak zor nevroşum
Kimden korkacakmışım, Rabia abladan mı heeehhhhKorkudan böyle söylemiyorsun değil mi
Hayat tehliken varKimden korkacakmışım, Rabia abladan mı heeehhhh
Şimdi öyle mi oldukDizi güzel bitti,mutlu oldukAmaaaaan ne dizisi benim gül gibi arkadaşlarım varken
Hayat tehliken var
Bana bir şey olmaz, merak etme ben her türlü parçayı kurtarırım , okul duvarını aşıp iğneden kaçmış biriyim, Rabia abla ne kiHayat tehliken var
Ben dememiş miydim ,6.hislerim yanıltmaz beni.Reklamlardan sonrası biraz fazla mı arabesk oldu neŞimdi öyle mi oldukDizi güzel bitti,mutlu olduk
Allah'tan doyduk ya yemedikAmaaaaan ne dizisi benim gül gibi arkadaşlarım varken
O zaman beni de korursunBana bir şey olmaz, merak etme ben her türlü parçayı kurtarırım , okul duvarını aşıp iğneden kaçmış biriyim, Rabia abla ne ki
Anaaam ne korkardık iğne için okula gelenlerdenBana bir şey olmaz, merak etme ben her türlü parçayı kurtarırım , okul duvarını aşıp iğneden kaçmış biriyim, Rabia abla ne ki
Çok hızlı bir geçiş yaptı ve bittiAma olsun mutlu son oldu yaBen dememiş miydim ,6.hislerim yanıltmaz beni.Reklamlardan sonrası biraz fazla mı arabesk oldu ne
İnşallah diyelimO zaman beni de korursun