- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Uzun zamandır makarna yapmıyorum iyi hatırlattınTembel nevroş, makarna yapman gerekiyordu
Korkma benden korkma
Tamam, üstüne de sos yapayım madem resim cekeceksem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır makarna yapmıyorum iyi hatırlattınTembel nevroş, makarna yapman gerekiyordu
Korkma benden korkma
Tamam, üstüne de sos yapayım madem resim cekeceksem
Sarma azdı ondan öyle söyledimHamarat olmadığın zaman sarma yapıyorsan ,diğer günler ne yapıyorsun acaba diyeceğim de ,biliyoruz neler yaptığını
Ellerine sağlık süper gözüküyor canım,kıvamını tutturmuşsun
Görmeden inanmayızEllerine sağlık süper gözüküyor canım,kıvamını tutturmuşsun
Ama neden yoğurt yok ,yoğurtsuz mantı olur mu?
Ben de bugün börek yapmıştım ,tabakta çekim yapmıştım ama bu görselin yanında boynu bükük kalır
Önemli olan o sarmanın iç harcını yapıp ,yaprağı hazırlayıf sarmaya hazır hale getirmek bana göre.Gerisi bana kolay geliyorSarma azdı ondan öyle söyledim
Dur bakayım yine dosya boyutu büyük diyecek mi?Ama bu sefer süsü yok ,aceleye geldiGörmeden inanmayız
Yaprakları taze buzluğa koymuştum.Direk üzerine sıcak su döküp kaynattım ve sardımAma haklısın içli köfte ve sarma yaparken tek gözüme gelen iç harçlarıÖnemli olan o sarmanın iç harcını yapıp ,yaprağı hazırlayıf sarmaya hazır hale getirmek bana göre.Gerisi bana kolay geliyor
Börek kendisi yeterDur bakayım yine dosya boyutu büyük diyecek mi?Ama bu sefer süsü yok ,aceleye geldi
Geçen hafta milletin gazına geldim ,hunharca hazır yufka satın alıyorlardıBörek kendisi yeter
Ellerine sağlıkHarika görünüyor daha ne olsunGeçen hafta milletin gazına geldim ,hunharca hazır yufka satın alıyorlardı
Benim Onlardan neyim eksik dedim ben de aldım Geçen haftadan beri O bana ben ona bakıyordum ,oğlumda patatesli börek istemişken yapayım dedim.Mutfağa geldi,sana patatesli börek yapıyorum dedim.Hazır yufkadan mı dediBörek bulmuş nazlanıyor
Eki Görüntüle 2009851
Aynen ,hanımı yapamazsa benden çekeceği varİçimdeki kaynanatör ortaya çıkarEllerine sağlıkHarika görünüyor daha ne olsun
Aynen bulmuş bunuyorHanımı el açma börek yapsın görelim
İçindekini bildiğim için gaza getiriyorumAynen ,hanımı yapamazsa benden çekeceği varİçimdeki kaynanatör ortaya çıkar
Belki de gelinnatör ortaya çıkar ,beni sustururİçindekini bildiğim için gaza getiriyorum
Orası hiç belli olmaz.Sonra buraya gelip gelinin hakkında konu açarsınBelki de gelinnatör ortaya çıkar ,beni susturur
İleriyi düşünmek lazım.Ben her ihtimal BDV de falan kv ler hakkında güzel yorum yapayımOrası hiç belli olmaz.Sonra buraya gelip gelinin hakkında konu açarsın
Seni fişledimYaa birah yaaa
Kız haftada 6 gün makarna yapıyor muydun, bugün değişiklik için yapmıştın hani sarmayıUzun zamandır makarna yapmıyorum iyi hatırlattın
Hain nevroşOooo ellerine sağlık Ausencia bu Lunya mantıları götürüyor gördün mü
Yoğurdu sarmısaklı yaptim, ananem yemiyor , teravih namazına gittiği içinEllerine sağlık süper gözüküyor canım,kıvamını tutturmuşsun
Ben de bugün börek yapmıştım ,tabakta çekim yapmıştım ama bu görselin yanında boynu bükük kalır
Sarma yi ince mı sardın yoksa hafif toplu muYaprakları taze buzluğa koymuştum.Direk üzerine sıcak su döküp kaynattım ve sardımAma haklısın içli köfte ve sarma yaparken tek gözüme gelen iç harçları
Hazır yufkadan börek mi olurGeçen hafta milletin gazına geldim ,hunharca hazır yufka satın alıyorlardı
Benim Onlardan neyim eksik dedim ben de aldım Geçen haftadan beri O bana ben ona bakıyordum ,oğlumda patatesli börek istemişken yapayım dedim.Mutfağa geldi,sana patatesli börek yapıyorum dedim.Hazır yufkadan mı dediBörek bulmuş nazlanıyor
Eki Görüntüle 2009851
Seni fişledimYaa birah yaaa
Kız haftada 6 gün makarna yapıyor muydun, bugün değişiklik için yapmıştın hani sarmayıUzun zamandır makarna yapmıyorum iyi hatırlattın
Hain nevroşOooo ellerine sağlık Ausencia bu Lunya mantıları götürüyor gördün mü
Yoğurdu sarmısaklı yaptim, ananem yemiyor , teravih namazına gittiği içinEllerine sağlık süper gözüküyor canım,kıvamını tutturmuşsun
Sarma yi ince mı sardın yoksa hafif toplu muYaprakları taze buzluğa koymuştum.Direk üzerine sıcak su döküp kaynattım ve sardımAma haklısın içli köfte ve sarma yaparken tek gözüme gelen iç harçları
Hazır yufkadan börek mi olurGeçen hafta milletin gazına geldim ,hunharca hazır yufka satın alıyorlardı
Eki Görüntüle 2009851
Aynen sonra senin başına gelmesinİleriyi düşünmek lazım.Ben her ihtimal BDV de falan kv ler hakkında güzel yorum yapayım