- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Banada öyle geldi ama ses çıkarmadımÇaktırma nevroş ama teyy bu saate anca hazırlıyor sofrayı, Tembel kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada öyle geldi ama ses çıkarmadımÇaktırma nevroş ama teyy bu saate anca hazırlıyor sofrayı, Tembel kadın
Yok yumurtayı sonradan koydum, şimdiye keyif çayı içiyor oluyordum bizim burada iftarda sahurda sonlarda hepBizim 10 dk falan varEzana yakın mı yiyorsun
Allah razı olsun
Neyse çaktirmamaya devam edelim de kulağına giderse üzülmesinBanada öyle geldi ama ses çıkarmadım
İyi o zaman ezan okunmadan keyif çayını ve suyunu iç canımYok yumurtayı sonradan koydum, şimdiye keyif çayı içiyor oluyordum bizim burada iftarda sahurda sonlarda hep
Tabi tabi kesin görmezNeyse çaktirmamaya devam edelim de kulağına giderse üzülmesin
İyi o zaman ezan okunmadan keyif çayını ve suyunu iç canım
Yok görmez görürse de Colorayzn demişti derizTabi tabi kesin görmez
Tamam onun üzerine atarız
Aa koris lunyanin oyununa gelme sen bilmezsin cok pis suc atar insanin ustune :))
Tamamen kuru iftaraAa koris lunyanin oyununa gelme sen bilmezsin cok pis suc atar insanin ustune :))
Ben asla demem sana oyle seyler sekeriimm :*
Ellerine sağlık
Tamamen kuru iftara
Hamarat olmadığın zaman sarma yapıyorsan ,diğer günler ne yapıyorsun acaba diyeceğim de ,biliyoruz neler yaptığınıEllerine sağlık
Ben bugün senin kadar hamarat değilim.Kabak dolması ve yaprak sarma yapıyorum.Yoğurt ve sos ile servis
Resmini de çek
Tembel nevroş, makarna yapman gerekiyorduEllerine sağlık
Ben bugün senin kadar hamarat değilim.Kabak dolması ve yaprak sarma yapıyorum.Yoğurt ve sos ile servis
Korkma benden korkmaSenden korkuyorum lunii
Tamam, üstüne de sos yapayım madem resim cekeceksemResmini de çek
Tembel nevroş, makarna yapman gerekiyordu
Korkma benden korkma
Tamam, üstüne de sos yapayım madem resim cekeceksem
Tehlikelisiinnn
Yaa birah yaaa