Aaaaaa ne münasebetEvde kaldığını söylüyorum kabul etmiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa ne münasebetEvde kaldığını söylüyorum kabul etmiyorsun
Elini çabuk tutmalısınAaaaaa ne münasebet
Ne yani ilk bulduğun adaya yapış mı diyorsunElini çabuk tutmalısın
Çoktan haketti ablacım
Cümlemizinkini canım bnm Maşallah sizedeAllah bağışlasın canımTeşekkür ederiz canım fırsat buldukça sende gel katılÇok genç sayılmamEvet 3 çocuğum var
Kim söylemiş uyuduğumuBen hiç uyumuyorumSaat 4 ten sonra uyuyorumBen sahurumu yaptım su içme kısmına geldimKahve içememUykucu Nevreste hep uyu zaten sen Cocom olaydı şimdi sohbet ederdik , kahve içerdik
Görüldüğü üzere nevroşu ben kaldırdım, zor uyandıKim söylemiş uyuduğumuBen hiç uyumuyorumSaat 4 ten sonra uyuyorumBen sahurumu yaptım su içme kısmına geldimKahve içemem
Hiçte bileBak seslendin hemen geldimGörüldüğü üzere nevroşu ben kaldırdım, zor uyandı
Anca yumurta hasliyorum , daha 30 dk varHiçte bileBak seslendin hemen geldim
Yaptın mı sahurunu
30 dk mı pişecekBen de hergün yumurta haşlıyorum.En uygun menüAnca yumurta hasliyorum , daha 30 dk var
Hayırlı sahurlar KorecanHayirli sahurlar arkadaşlar
Nasilsin Nevreste?Hayırlı sahurlar Korecan
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınNasilsin Nevreste?
Sahur yaptin heralde. Su kismina gelmissin. En zor iş. Ben patlayacak gibi oluyorum. Midemin likirtisindan durulmuyor
Bende iyim. Bizim sahur vaktimiz geldi. Sofra hazirlayacagim.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Ben de aynı durumdayımEzan okunana kadar 3-4 litre sıvı tüketiyorum
Afiyet olsun canımAllah kolaylık versinBende iyim. Bizim sahur vaktimiz geldi. Sofra hazirlayacagim.
Yok 30 ezana var demek istemiştim30 dk mı pişecekBen de hergün yumurta haşlıyorum.En uygun menü
Gördün dimi kız nevroşu sahura ben kaldırdımNasilsin Nevreste?
Sahur yaptin heralde. Su kismina gelmissin. En zor iş. Ben patlayacak gibi oluyorum. Midemin likirtisindan durulmuyor
Bizim 10 dk falan varEzana yakın mı yiyorsunYok 30 ezana var demek istemiştim
Gördün dimi kız nevroşu sahura ben kaldırdım
Çaktırma nevroş ama teyy bu saate anca hazırlıyor sofrayı, Tembel kadınAfiyet olsun canımAllah kolaylık versin