İyiyim çok şükür nevroşum, ramazan yaramadı bana azıcık göbüş yaptımLunyam hoşgeldin sefalar getirdinNasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür nevroşum, ramazan yaramadı bana azıcık göbüş yaptımLunyam hoşgeldin sefalar getirdinNasılsın
Aman Ausencia duymasınİyiyim çok şükür nevroşum, ramazan yaramadı bana azıcık göbüş yaptım
Kilo bildirmem lazımdı korkumdan yazamiyorumAman Ausencia duymasın
Ausencia'yı çağıralım mıKilo bildirmem lazımdı korkumdan yazamiyorum
Yok yokAusencia'yı çağıralım mı
Oda sana bir sen mi oruç tutuyorsun derseYok yok
Acaba diyorum gidip ah ah ramazanda da sisiyor insan ye yat ye yat mı desen nevroş, kizarsa sessizce kaçarım ben
Bana değil sana demiş olur o tombalak halimle ramazanda kilo veriyordum şimdi niye sistim anlamadımOda sana bir sen mi oruç tutuyorsun derse
Çok zayıfladın canım takılman gayet normalBana değil sana demiş olur o tombalak halimle ramazanda kilo veriyordum şimdi niye sistim anlamadım
Hoşgeldin hemşomSelamss
Hoş buldum canısı naberHoşgeldin hemşom
İyidir canım senden ne haberHoş buldum canısı naber
Iyii şükür bayram hazırlığı. Istanbula gidicez işleri teslim etmemiz lazım onlarla ugrasiyoruz. Siz gidecek misiniz malatyayaİyidir canım senden ne haber
Allah kolaylık versin canımEvet gideceğizHaftaya Çarşamba veya Cuma günü gidiyoruz.Eşimin izin durumuna bağlıIyii şükür bayram hazırlığı. Istanbula gidicez işleri teslim etmemiz lazım onlarla ugrasiyoruz. Siz gidecek misiniz malatyaya
Oo çok iyi. Gitmişken kalırsın biraz ne de olsa okullar tatilAllah kolaylık versin canımEvet gideceğizHaftaya Çarşamba veya Cuma günü gidiyoruz.Eşimin izin durumuna bağlı
15 gün eşimin izni varSonra o dönecek biraz daha kalırızOo çok iyi. Gitmişken kalırsın biraz ne de olsa okullar tatil
Sen benim için kendini öne atar nanamın değil benim göbeğim dersin bence diye düşünüyorum, düşünmek istiyorumÇok zayıfladın canım takılman gayet normal
Bana niye söylesin benim göbeğim hala yok ve kilo almadım
Hayatta yapamam böyle birşeyÇok mu tatlı yiyorsunSen benim için kendini öne atar nanamın değil benim göbeğim dersin bence diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum
Aksine koca Ramazan 2 kez yedim. Sorun az uyku bir de yemek yiyip yatmak, ramazanda istahimda pek yok ama bana yaramıyor yiyip yatmak. Sporda yapamıyorumHayatta yapamam böyle birşeyÇok mu tatlı yiyorsun
Haklısın yiyip yatmak sorun oluyorSabah erken kalktığın için mecburen yiyip yatıyorsunBen yedikten neredeyse 2-3 saat sonra yatıyorum.Bir de kahvaltı yapıyoruz.Çok fazla hamur işi yapmıyorum.Hatta 1-2 seferin dışında hiç yapmadım..Aksine koca Ramazan 2 kez yedim. Sorun az uyku bir de yemek yiyip yatmak, ramazanda istahimda pek yok ama bana yaramıyor yiyip yatmak. Sporda yapamıyorum