- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Mercimek çorbası,mercimekli kadınbudu köfte,mercimekli bisküvili pasta sofra hazırVazgeçilmez mercimek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mercimek çorbası,mercimekli kadınbudu köfte,mercimekli bisküvili pasta sofra hazırVazgeçilmez mercimek
Hoşgeldiniz her zaman sohbete beklerizher yarışmayı sessizce takip ediyorum, bu sefer bari bir hayırlı olsun diyeyim dedim. merakla bekliyorum yarışma konusunu, tarifleri ve sonuçları bu gidişle diyet gruplarından hiç çıkamıycam katılmayı düşünen herkese başarılar dilerim
Teşekkür ederiz hoşgeldinizHayırlı olsun
Teşekkür ederimSizi daha önce tanıyor gibi oldumHer zaman gel bekliyorumPes de edebilirim konuya gelen herkesin maşallah madalyası var TSK ya döndü burası herkes rütbeli ben er Hele Nevreste maşallah albay olmuş
Yeter ya kusma ikidebirŞuan bir bütünüz karışması lazım
Olur mu öyle şey, ramazanda pasta mı yenilir, mercimekli güllaç daha iyiMercimek çorbası,mercimekli kadınbudu köfte,mercimekli bisküvili pasta sofra hazır
Ben bunu neden düşünemedimOlur mu öyle şey, ramazanda pasta mı yenilir, mercimekli güllaç daha iyi
Sana duygularımı başka türlü ifade edemiyorumYeter ya kusma ikidebir
teşekkür ederim uyan kategoriler var da ben uygun olamadımdı bir türlü önümüzdeki yarışmalara bakaıyoruz artıkHoşgeldiniz her zaman sohbete bekleriz
Gizli gizli takip etmeyinBirgün size uygun bir kategori olur katılırsınız
Tamam bekliyoruzteşekkür ederim uyan kategoriler var da ben uygun olamadımdı bir türlü önümüzdeki yarışmalara bakaıyoruz artık
Hep mi kusmak geliyorSana duygularımı başka türlü ifade edemiyorum
İşte benim farkımBen bunu neden düşünemedim
Olur mu öyle şey, ramazanda pasta mı yenilir, mercimekli güllaç daha iyi
sofraların şahı tatlı, tatlıların şahı güllaçBen bunu neden düşünemedim
Yani bazen öyle bir şey söylüyorsun ki bana tek smiley kalıyorHep mi kusmak geliyor
Sen ne anlarsın mı diyorsunİşte benim farkım
Tatlı olmadan olmazsofraların şahı tatlı, tatlıların şahı güllaç
Hakediyorum yaniYani bazen öyle bir şey söylüyorsun ki bana tek smiley kalıyor
EvetttSen ne anlarsın mı diyorsun
Açık sözlü olmana hayranımEvettt
Ramazan başladı başlamadı geç saatte diye ben yemiyorum amaTatlı olmadan olmaz