- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Yani özgün derken, yemek uydurun dememiş, karnı yarık, içli köfte yapmayın demek istemiştir, kıyma kendineKazen özgün tarifler istemiş yeni şeyler tasarlamayı düşünüyorum patlıcanları biberlerle çarpıştırmak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani özgün derken, yemek uydurun dememiş, karnı yarık, içli köfte yapmayın demek istemiştir, kıyma kendineKazen özgün tarifler istemiş yeni şeyler tasarlamayı düşünüyorum patlıcanları biberlerle çarpıştırmak gibi
Çok mantıklıBu menüden sonra bi allstar yapsanız ne güzel olur
Önceden 1.olmuş tarifler oylamaya çıksa
Yok eski tarifler oylansın didimSeni katılmaya çok istekli gördüm
Yani özgün derken, yemek uydurun dememiş, karnı yarık, içli köfte yapmayın demek istemiştir, kıyma kendine
Üstüme iyilik sağlık Oysa ben ne kadar masum duygularla yardımcı olmaya çalışıyordumKıskandın fikirlerimi değil mi rakibimsin artık ağzıma kilit vurdum
Yarışma herkese açıkÜstüme iyilik sağlık Oysa ben ne kadar masum duygularla yardımcı olmaya çalışıyordum
Nevreste bu üye diskalifiye edilsin
Zaten bir madalyan varmış parıl parıl parlıyor daha ne istiyorsun ne kadar güzel bir madalyaymış keşşşke benim olsaaÜstüme iyilik sağlık Oysa ben ne kadar masum duygularla yardımcı olmaya çalışıyordum
Nevreste bu üye diskalifiye edilsin
Yeğeninin anasına kıskanç dese bile miYarışma herkese açık
Doğru söylüyorYeğenimi karıştırmaYeğeninin anasına kıskanç dese bile mi
Bende bana yeter diyordum ama bugüne kadar internet tarihinde verilmeyen hediye aklımı çeldi birazcıkZaten bir madalyan varmış parıl parıl parlıyor daha ne istiyorsun ne kadar güzel bir madalyaymış keşşşke benim olsaa
Şuan bir bütünüz karışması lazımDoğru söylüyorYeğenimi karıştırma
bence iyi bi fikir:)Bu menüden sonra bi allstar yapsanız ne güzel olur
Önceden 1.olmuş tarifler oylamaya çıksa
Heyecanlandırdı beni deBende bana yeter diyordum ama bugüne kadar internet tarihinde verilmeyen hediye aklımı çeldi birazcık
Menüyü düşünmeye başlamışsındır o zamanHeyecanlandırdı beni de
En az 3 cesit sanirim tarifleri artirabiliriz.Şimdi 3 tarif ya.. sadece 3 çeşit mi koyabiliriz sofraya yada sadece 3 çeşidi açıklayıp softayı donatabilir miyiz
Evet kafamda şekilleniyor sessiz ve derinden sinsice düşünüyorumMenüyü düşünmeye başlamışsındır o zaman
Tabi ben kıskanç rakibim içinden düşünEvet kafamda şekilleniyor sessiz ve derinden sinsice düşünüyorum