- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
Teşekkür ederiz hoşgeldiniz
Bir süredir gelemiyordum yine sizleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz hoşgeldiniz
Ben de 1 sefer yaptımEşime dedim tatlı falan yokRamazan başladı başlamadı geç saatte diye ben yemiyorum ama
Yarışmaya katılacak mısınızBir süredir gelemiyordum yine sizleyim
Tekrar bekliyorum hayırlı gecelerburada sohbet güzel sardı ama uyumalıyım sanırım gözümde makarnalar uçuşuyor anacım süper enerjiniz var hanımlar maşallah
buralıyım artık kaçmaz hayırlı gecelerTekrar bekliyorum hayırlı geceler
Yarışmaya katılacak mısınız
Biz de artık bırakmayızburalıyım artık kaçmaz hayırlı geceler
Tamam olsun biz de sohbet ederizKatılamam ben sadece seyirci gibiyim .Biraz acemiyim yemek konusunda burada tecrübe ediyorum .
Allah'ın bildiğini kuldan niye saklayayimAçık sözlü olmana hayranım
Kan şekerim düşüyor yahu, hafif tatlı yense fena olmaz aslında bugün annemlere tatlının yolunu yaptım size dondurma alayım diye istemediler ama akşama alacağım yinedeBen de 1 sefer yaptımEşime dedim tatlı falan yok
Hayırlı geceler, 3 renkli pilavciburalıyım artık kaçmaz hayırlı geceler
Sütlü tatlılar iyi oluyorAllah'ın bildiğini kuldan niye saklayayim
Kan şekerim düşüyor yahu, hafif tatlı yense fena olmaz aslında bugün annemlere tatlının yolunu yaptım size dondurma alayım diye istemediler ama akşama alacağım yinede
Nevroş bizim hazalimiz vardı ya, artık pek gelmiyor, nickimi unuttum ki etiket yapayımBiz de artık bırakmayız
@Hazal mı Bizi artık sevmiyor olabilirNevroş bizim hazalimiz vardı ya, artık pek gelmiyor, nickimi unuttum ki etiket yapayım
Aman annemde öyle, o yüzden tatlı yok ya. Ramazan deyince aklına tulumba ve şeker pare geliyorSütlü tatlılar iyi oluyor
Ama eşime kalsa şerbetli tatlı istiyorOlmaz dedim
Şimdi ben bu nickimi hatırlayamadım@Hazal mı Bizi artık sevmiyor olabilir
Birde revani geliyor aklımaAma çok sık yapmayacağımUmarım başarabilirimAman annemde öyle, o yüzden tatlı yok ya. Ramazan deyince aklına tulumba ve şeker pare geliyor
Ben de şaşırdımŞimdi ben bu nickimi hatırlayamadım
Bana daha değişik miş gibi geliyordu
Bana şekerin zarar vermesine gerek kalmadı , gece yeme yüzünden sistim, eskiden ramazanda kilo verirdim oysakiBirde revani geliyor aklımaAma çok sık yapmayacağımUmarım başarabilirim
Şeker faydalı birşey değil ki
Daha dur yeni başladıkBana şekerin zarar vermesine gerek kalmadı , gece yeme yüzünden sistim, eskiden ramazanda kilo verirdim oysaki