Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koku hassasiyetim hiç olmadı Ama yorulduğum doğrudur, yemek yapmamak için kırk takla atıyorum, el mahkum mutfağa tıpış tıpış gidiyorum yine
Ne yapacaksın rakipleri tek tek kaçıracak mısın?
Koku hassasiyetim hiç olmadı Ama yorulduğum doğrudur, yemek yapmamak için kırk takla atıyorum, el mahkum mutfağa tıpış tıpış gidiyorum yine
Ne yapacaksın rakipleri tek tek kaçıracak mısın?
Bu da senin için avantaj sayılır aslında, oy verenler hepsinin madalyası var AhlarAgacinin da olsun diyebilir
Doğru menü, iyi sunum, biraz şans al sana madalya, başlamadan pes etme tabi
Bu da senin için avantaj sayılır aslında, oy verenler hepsinin madalyası var AhlarAgacinin da olsun diyebilir
Doğru menü, iyi sunum, biraz şans al sana madalya, başlamadan pes etme tabi
her yarışmayı sessizce takip ediyorum, bu sefer bari bir hayırlı olsun diyeyim dedim. merakla bekliyorum yarışma konusunu, tarifleri ve sonuçları bu gidişle diyet gruplarından hiç çıkamıycam katılmayı düşünen herkese başarılar dilerim