- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Yok sen şimdi hamilesin ya kokular mideni bulandırır falan bebiş rahatsız olur hem kendini yorma benceTabi ben kıskanç rakibim içinden düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sen şimdi hamilesin ya kokular mideni bulandırır falan bebiş rahatsız olur hem kendini yorma benceTabi ben kıskanç rakibim içinden düşün
Koku hassasiyetim hiç olmadı Ama yorulduğum doğrudur, yemek yapmamak için kırk takla atıyorum, el mahkum mutfağa tıpış tıpış gidiyorum yineYok sen şimdi hamilesin ya kokular mideni bulandırır falan bebiş rahatsız olur hem kendini yorma bence
Pes de edebilirim konuya gelen herkesin maşallah madalyası var TSK ya döndü burası herkes rütbeli ben er Hele Nevreste maşallah albay olmuşKoku hassasiyetim hiç olmadı Ama yorulduğum doğrudur, yemek yapmamak için kırk takla atıyorum, el mahkum mutfağa tıpış tıpış gidiyorum yine
Ne yapacaksın rakipleri tek tek kaçıracak mısın?
Bu da senin için avantaj sayılır aslında, oy verenler hepsinin madalyası var AhlarAgacinin da olsun diyebilirPes de edebilirim konuya gelen herkesin maşallah madalyası var TSK ya döndü burası herkes rütbeli ben er Hele Nevreste maşallah albay olmuş
AhahahaKoremanya Buldum seniYeni kategorimiz başladı
İyi gazladın beni çok sağ ol şöyle iyice düşünüp misafirli günde yapmam lazımBu da senin için avantaj sayılır aslında, oy verenler hepsinin madalyası var AhlarAgacinin da olsun diyebilir
Doğru menü, iyi sunum, biraz şans al sana madalya, başlamadan pes etme tabi
Her açılan konu senin mi diye atlayacağımdan emin olabilirsin Dört gözle bekliyorum arayı çok açmaİyi gazladın beni çok sağ ol şöyle iyice düşünüp misafirli günde yapmam lazım
Bu nicki unutma Pink dönüşüm çok afilli olacak
Vazgeçilmez mercimekAna yemek hazır , tatlı hazır gibi . Çorba bulamadım
Seni etiketlerim sana da bol şansHer açılan konu senin mi diye atlayacağımdan emin olabilirsin Dört gözle bekliyorum arayı çok açma
Vazgeçilmez mercimek
süzme miVazgeçilmez mercimek
Her türlü yerimsüzme mi
Pilavın seni ele verdiAhahaha
Tanınmamak icin nasilda gizlenmiştim halbukisi
Yeni kategori hayirli ugurlu olsunnn
3 tarifin detaylı tarifini istiyoruzNevreste benim soruma cevap vermedin ama.. sunumda sadece 3 tarif mi olacak yoksa sadece 3 tarifi anlatıp sofrayı doldurabilir miyiz? ?
Çok hızlısınAna yemek hazır , tatlı hazır gibi . Çorba bulamadım