Artık gerisini sen düşün o zaman bide sahurda kahvaltı yapıyorum sadece vay halime yaniDaha dur yeni başladık
Nevroşum ben çayımı içip kacayim uykuma iyi geceler, Allah tuttuğumuz orucları kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık gerisini sen düşün o zaman bide sahurda kahvaltı yapıyorum sadece vay halime yaniDaha dur yeni başladık
Hayırlı gecelerAmin inşaallahArtık gerisini sen düşün o zaman bide sahurda kahvaltı yapıyorum sadece vay halime yani
Nevroşum ben çayımı içip kacayim uykuma iyi geceler, Allah tuttuğumuz orucları kabul etsin inşallah
Tamam sana yapıcamHer türlü yerim
Fiuuuvvv öyleyim dimiÇok hızlısın
Pilavın seni ele verdi
Hangi mesajının etkisi yok deynebim , hangi mesajı kacirdim. Bende katılmayacağım gibi duruyor belki benide etkilemezAcaba ben de mi katılsam
Not:Kazen'in mesajının hiçbir etkisi yoktur düşüncemde,gerçek diyorum bak ,neden inanmıyorsunuz
Bu poğaçaları da gece yaptım Nevreste ,tarif için teşekkürler
Ahan da bu mesajlarHangi mesajının etkisi yok deynebim , hangi mesajı kacirdim. Bende katılmayacağım gibi duruyor belki benide etkilemez
3 renkpilavcı ay bunu anlamadım galibası bakıyorum 3 dakikadır öyleHayırlı geceler, 3 renkli pilavci
ellerine sağlıkAcaba ben de mi katılsam
Not:Kazen'in mesajının hiçbir etkisi yoktur düşüncemde,gerçek diyorum bak ,neden inanmıyorsunuz
Bu poğaçaları da gece yaptım Nevreste ,tarif için teşekkürler
Ödül büyükmüş sen katılmıyor musun? Yoksa iddian yok mu?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Katılmayı bende düşünüyorum nereye yükleyeceğiz tarifi ilk heyecanimda