- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Dürüstlüğün bu kadarı alsan nerden haberimiz olacaktıAnneden yardım almak sayılır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dürüstlüğün bu kadarı alsan nerden haberimiz olacaktıAnneden yardım almak sayılır mı
Kesin katılıyorumGerçekten ödül Acunun dediği gibi İnternet sitelerinde verilmemiş bir ödül ....
Yeter ki görüşmelerim olumlu sonuçlasın ... Lafımızı yemez, taşın altına elimizi sokarız :)
İnşallahOlursun tabi neden olmasın
Canım yardım derken çorbayı karıştırır en fazlaDürüstlüğün bu kadarı alsan nerden haberimiz olacaktı
Beyaz esya televizyon falan mi abi :)))Gerçekten ödül Acunun dediği gibi İnternet sitelerinde verilmemiş bir ödül ....
Yeter ki görüşmelerim olumlu sonuçlasın ... Lafımızı yemez, taşın altına elimizi sokarız :)
Bizim yardımcımız yok ama çorba karıştırmak yardımdan sayılmaz bileCanım yardım derken çorbayı karıştırır en fazla
Eşim bazen sunum yaparken süsleme için birşeyler getiriyor veya ışık tutuyor Oda yardım sayılır mıBizim yardımcımız yok ama çorba karıştırmak yardımdan sayılmaz bile
O zaman bir sıfır öndeyim kılıcımı kuşandım (makarna hazır çorba ve puding yaptı )Bizim yardımcımız yok ama çorba karıştırmak yardımdan sayılmaz bile
Yemeğe müdahale etmedikçe haksızlıktan saymam Madem ödül büyük, ben de kocama ışık tutturayım bariEşim bazen sunum yaparken süsleme için birşeyler getiriyor veya ışık tutuyor Oda yardım sayılır mı
Ne kadar kıskançsınYemeğe müdahale etmedikçe haksızlıktan saymam Madem ödül büyük, ben de kocama ışık tutturayım bari
Güzel menü ama tutmazO zaman bir sıfır öndeyim kılıcımı kuşandım (makarna hazır çorba ve puding yaptı )
Herkese bol şans
Yeni kategori hayirli olsunYeni kategorimize bekliyoruz
@Lunya
rabia01
M Mitsuomi
manolya1458
@Mazikeen
FusRam
hippotalamus
-VUSLAT-
nuryolu
yamukprenses
88prenses22
shapee
FallenAngel
@Birfidandik
Çok merak ettim menünüO zaman bir sıfır öndeyim kılıcımı kuşandım (makarna hazır çorba ve puding yaptı )
Herkese bol şans
Güzel menü ama tutmaz
Çok merak ettim menünü
Seni katılmaya çok istekli gördümBu menüden sonra bi allstar yapsanız ne güzel olur
Önceden 1.olmuş tarifler oylamaya çıksa
Neden ezikliyosunBu menüden sonra bi allstar yapsanız ne güzel olur
Önceden 1.olmuş tarifler oylamaya çıksa