Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım.. buyrun..Kimse yok mu huhu
Oooo Habibte gelmiş hoşgelmişKimse yok mu huhu
Nasılsın nevosssssOooo Habibte gelmiş hoşgelmiş
MarabaBen varım.. buyrun..
Seni gördüm daha iyi oldumNasılsın nevosssss
Bu ne demek oluyorO halde; Yeğenimin anasısın bişey demiyorum süpürgeme binip gidiyorum
Evet ,hep telefonun azizliği,borcamda başka bir şey var sandım ,ne alakaysa tatlı kare borcamda ,tabakta olacak sandımDaha dikkatli bak canım tatlı masada duruyorHatta 3 resimde var
Eki Görüntüle 2006261
Yok yaşlandım ben artık Genşşşlere bıraktım onlar katılsın. ay benim madalyonum var ki hem
hiç madalyonu olmayan deynepnaz düşünsün
Görmemişin madalyonu olmuş,tutmuş kurdelasını kopartmış
5 dakikalığına da olsa aldım madalyaSenden benden önce deynebin madalya tecrübesi vardı
Hatta 3 resimde kenardan köşeden hep görünüyor canımEvet ,hep telefonun azizliği,borcamda başka bir şey var sandım ,ne alakaysa tatlı kare borcamda ,tabakta olacak sandım
Evet canım dediğim gibi yemek sandımHatta 3 resimde kenardan köşeden hep görünüyor canım
Aynen iyi ki etiketlemedinEvet canım dediğim gibi yemek sandım
İyi ki arkadaşı etiketlemedim ,iyice rezil olurdum
Nasıl 5 dkkalığına??
Senin madalyam benim madalyam ,sen alınca da kendim almış kadar sevindim ben
5 dakikalığına da olsa aldım madalya
Ciddi misin? Bilmiyordum ben bilsem böyle havadan konuşurmuuum hiiiçSenden benden önce deynebin madalya tecrübesi vardı
Neden böyle alçakgönüllülük hoşgörülük anlayışlık yapıyosun ki deynep tadı çıkmıyor böyle hiç
Senin madalyam benim madalyam ,sen alınca da kendim almış kadar sevindim ben
5 dakikalığına da olsa aldım madalya
Rabia yokmuş ya özüme döneyim benBu ne demek oluyor
Ben de bilirim sen görürsün ben de alacağım görürsün demeyi de başıma iş alırım ,gaza gelmeyeyim dedim.Neden böyle alçakgönüllülük hoşgörülük anlayışlık yapıyosun ki deynep tadı çıkmıyor böyle hiç