Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım.. buyrun..Kimse yok mu huhu![]()
Daha dikkatli bak canım tatlı masada duruyorŞimdi baktım @Lunya tatlıyı çayla sunum yapsam kabul olur mu demiş,@Nevreste olmaz demiş ama balparmak tatlısı da semaver çayıyla sunum yapılmış,masada göremedim![]()
Oooo Habibte gelmiş hoşgelmişKimse yok mu huhu![]()
Nasılsın nevosssssOooo Habibte gelmiş hoşgelmiş![]()

MarabaBen varım.. buyrun..
Seni gördüm daha iyi oldumNasılsın nevosssss![]()
Bu ne demek oluyorO halde; Yeğenimin anasısın bişey demiyorumsüpürgeme binip gidiyorum
![]()

Evet ,hep telefonun azizliği
,borcamda başka bir şey var sandım ,ne alakaysa tatlı kare borcamda ,tabakta olacak sandımYok yaşlandım ben artıkGenşşşlere bıraktım onlar katılsın.
ay benim madalyonum var ki hem
hiç madalyonu olmayan @deynepnaz düşünsün![]()
![]()
Görmemişin madalyonu olmuş,tutmuş kurdelasını kopartmışofff çok ağırlık yapıyor bu madalyon ışıltısı gözümü kamaştırıyor yaaa@deynepnaz sen bilmiyorsun bu duyguyu.
ahh bu madalyon ahhh yaaamadalyon yaaa
@deynepnaz madalyon yaaaa
![]()
5 dakikalığına da olsa aldım madalyaSenden benden önce deynebin madalya tecrübesi vardı![]()
Hatta 3 resimde kenardan köşeden hep görünüyor canımEvet ,hep telefonun azizliği,borcamda başka bir şey var sandım ,ne alakaysa tatlı kare borcamda ,tabakta olacak sandım
![]()
Evet canım dediğim gibi yemek sandımHatta 3 resimde kenardan köşeden hep görünüyor canım![]()

Aynen iyi ki etiketlemedinEvet canım dediğim gibi yemek sandım
İyi ki arkadaşı etiketlemedim ,iyice rezil olurdum![]()
Nasıl 5 dkkalığına??
Görmemişin madalyonu olmuş,tutmuş kurdelasını kopartmış
Senin madalyam benim madalyam ,sen alınca da kendim almış kadar sevindim ben
5 dakikalığına da olsa aldım madalya![]()
Ciddi misin? Bilmiyordum ben bilsem böyle havadan konuşurmuuum hiiiçSenden benden önce deynebin madalya tecrübesi vardı![]()

Neden böyle alçakgönüllülük hoşgörülük anlayışlık yapıyosun ki deynep
Görmemişin madalyonu olmuş,tutmuş kurdelasını kopartmış
Senin madalyam benim madalyam ,sen alınca da kendim almış kadar sevindim ben
5 dakikalığına da olsa aldım madalya![]()
Ben de bilirim sen görürsün ben de alacağım görürsün demeyi de başıma iş alırım ,gaza gelmeyeyim dedim.Neden böyle alçakgönüllülük hoşgörülük anlayışlık yapıyosun ki deyneptadı çıkmıyor böyle hiç
![]()