- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Karabatak o 2 gün geliyorsa 2 ay kayıplarda, tek başına hareket ette gör uğraşmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karabatak o 2 gün geliyorsa 2 ay kayıplarda, tek başına hareket ette gör uğraşmayı
O halde; Yeğenimin anasısın bişey demiyorum süpürgeme binip gidiyorumKarabatak o 2 gün geliyorsa 2 ay kayıplarda, tek başına hareket ette gör uğraşmayı
Katılacak mısın cnm? ?O halde; Yeğenimin anasısın bişey demiyorum süpürgeme binip gidiyorum
İnşallah bir sorun olmayıp katılmışsınızdır yarışmaya,beklemede mi konunuz ?Kızlaaar, ben de bugün niyet ettim katılmaya. Bir şeyleri yakmazsam akşama veya yarına açarım artık konumu
Dün beğeni mesajı gelince sen nickini değiştirdin ,eskisi ile kombin yaptın sandım önceColorayzn kız nick adaşı sayılırız, hain nickimi çalanı buldum
Dün beğeni mesajı gelince sen nickini değiştirdin ,eskisi ile kombin yaptın sandım önce
Gel bakalım nereye kaçıyorsun?O halde; Yeğenimin anasısın bişey demiyorum süpürgeme binip gidiyorum
Ben bile acaba dedim yaniDün beğeni mesajı gelince sen nickini değiştirdin ,eskisi ile kombin yaptın sandım önce
Şimdi ben de baktım seninkine ,senin masa da tehlikedeEe bu durumda benimde aklima bisey takildibenimde soframda mesela hepsi ayni yerde degil yani daha iftar olmadan cektigim icin ayri ayri koyup ayni masada sergiledim.yani ayni anda masada degiller sorun mu simdi bu
Yani ben onu okudum ayni gun içinde yapmak muhim olan diye düşünüp bu sekilde ekledim. Toplu da yok hani cunku o masa duzenind hepsini sigdiramam diye koyup çekmedim ve hic sorun teşkil edecegi aklima gelmedi diskalifiye olursam da napalim hayirlisi allahtanŞimdi ben de baktım seninkine ,senin masa da tehlikede
Ayrı ayrı masada olsa neyse de ana yemek ,çorba ayrı ayrı var,tatlın yok
Sanki masayı çaktırmadan çekmiş gibi bir hava var,bu menüye keşke hepsinin olduğu bir masa olsaydı.İnşallah kabul edilir ama bilemedim canımKazenin o mesajı bak ne yazmış;
Arkadaşlar masa düzeninde olan yemeklerin tarifi olmalı, yani 3 gün önceki çorba 5 gün sonraki tatlı kabul edilmeyecek.
Bu sebeple azami dikkat etmelisiniz....
Dur bakalım belki sorun olmaz.Belki diğer masalarda da vardır bu sorun,dün yazılanlardan sonra dikkat ettim ben de.Triliçe tabağın arka planda aynı bardağın ,tabağın olduğu masada çekimi var da belki kabul edilir.Yani ben onu okudum ayni gun içinde yapmak muhim olan diye düşünüp bu sekilde ekledim. Toplu da yok hani cunku o masa duzenind hepsini sigdiramam diye koyup çekmedim ve hic sorun teşkil edecegi aklima gelmedi diskalifiye olursam da napalim hayirlisi allahtan
Kısmet artik :/ ayy nevreste abla gelsede bi baksa bisey dese yaa moralim bozuldu resmenDur bakalım belki sorun olmaz.Belki diğer masalarda da vardır bu sorun,dün yazılanlardan sonra dikkat ettim ben de.Triliçe tabağın arka planda aynı bardağın ,tabağın olduğu masada çekimi var da belki kabul edilir.
Ama soylede bisey var sunum tabakları ile aynı masada cekim dahi yapsan önceden yapip yapilmadigi ayırt edilemezki yine.mesela benim tatlim koca tepside koca tepsisiylemi koysaydim masaya kotu olurdu ki.sunum da var isin icinde netice olarak bilemedim kafam karıştı iyice.bide diger diskalifiye olayiyla ayni sey degil.sofrada baska yemekler sunulmuş biri bile yoktu mesela?
Yok yaşlandım ben artık Genşşşlere bıraktım onlar katılsın. ay benim madalyonum var ki hemKatılacak mısın cnm? ?