O olur bakOffff tamam 7. olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O olur bakOffff tamam 7. olabilirim
Menün hazır mıArtık oraya buraya sikistiracagim, olduğu kadar
Ayyy çok teşekkür ederimO olur bak
Tabi kiMenün hazır mı
Bu kadarda iyi niyetliyim bakAyyy çok teşekkür ederim
Yemeği yakma dikkat etTabi ki
Tüm masayı düşündüm şimdiden
Allah razı olsunBu kadarda iyi niyetliyim bak
Yemeği yakma dikkat et
Daha dün bulgurun dibini tutturduğumu nerden anladınAllah razı olsun
Ben çıkıyorum canım hayırlı geceler
İnanmıyorum.. Resmen hiçbiri yok.. bende dikkat etmiştim çorbayı kasede göremedim diye.. diğerlerine o kadar dikkat etmedim. Bide arkadaş Kuşbakışı detaylı foto yok yazmış .. neden yapmış k böyle bişeyi??
Belki tariflerin masada olmasi gerektiğini bilmiyordur neticede ilk defa katiliyor ya,eksik okumuştur yalnış anlamis olabilir.oncesinde tarifleri cekmistir.baska bir gun de farklı bir menuyle masanin fotosunu cekmistir.bilemedimİnanmıyorum.. Resmen hiçbiri yok.. bende dikkat etmiştim çorbayı kasede göremedim diye.. diğerlerine o kadar dikkat etmedim. Bide arkadaş Kuşbakışı detaylı foto yok yazmış .. neden yapmış k böyle bişeyi??
Gerçi nevreste de soylemisti ona tariflerin sofrada olmasi gerektigini simdi hatirladim.ben bütün tarifleri koyamam gibi birsey demisti sanki o muydu acaba o??İnanmıyorum.. Resmen hiçbiri yok.. bende dikkat etmiştim çorbayı kasede göremedim diye.. diğerlerine o kadar dikkat etmedim. Bide arkadaş Kuşbakışı detaylı foto yok yazmış .. neden yapmış k böyle bişeyi??
Ilk sayfada açık be net yazmış kazen.. neyse.. kısmet. . Sofrası da güzeldi aslında..Gerçi nevreste de soylemisti ona tariflerin sofrada olmasi gerektigini simdi hatirladim.ben bütün tarifleri koyamam gibi birsey demisti sanki o muydu acaba o??
Oyle tabi hayirlisi.önümüzde ki yarismalara yine katılır.yeni katıldığı icin yalnis anlamış olabilir kuralları.insallah kendisini yine rakibemiz olarak bekliyoruzIlk sayfada açık be net yazmış kazen.. neyse.. kısmet. . Sofrası da güzeldi aslında..
Yaptigin bütün tariflerin ayni masada olduğu tek bi foto dahi varsa yeterli canim.ayri ayri gostermek için cekersin konuya yuklersin.ama hepsinin bir masada bulunduğu 1 fotografta olmasi lazim diye biliyorum.tabi yine Nevreste bilir en dogrusunu.ben emin degilim yalnis yonlendirmiyimEe bu durumda benimde aklima bisey takildibenimde soframda mesela hepsi ayni yerde degil yani daha iftar olmadan cektigim icin ayri ayri koyup ayni masada sergiledim.yani ayni anda masada degiller sorun mu simdi bu
Ayni anda yok ama ayni masa duzeninde var fotoğraflarıYaptigin bütün tariflerin ayni masada olduğu tek bi foto dahi varsa yeterli canim.ayri ayri gostermek için cekersin konuya yuklersin.ama hepsinin bir masada bulunduğu 1 fotografta olmasi lazim.tabi yine Nevreste bilir en dogrusunu
Onu bilmiyorum kuzum Nevreste bilir.ama bi sorun olmus olsaydi simdiye kadar soylenirdi zaten.neticede yaptigin tarifler masa da var.sıkıntı olmazAyni anda yok ama ayni masa duzeninde var fotoğrafları
Katılmayı düşünüyorum aslında gecen cumartesi davetim vardı keske yarışmayı erken görseydim çekerdim fotografları :) Kısmet değilmiş inşallah haftaya hazırlanıp katılırımRica ederim .
Siz de katılmayı düşünüyor musunuz,yapılan tarifleri mi görmek istediniz?