İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

Kemalist olmak nasıl üstün zekalı bir aydın olmak oluyor da, 'Erdoganist' olmak tapinmak oluyor? Çifte standartin dik âlâsı. (Ben Erdoganist filan değilim bu arada!)
Ona bende takıldım. Bu habere olumsuz yorum yapanlardan biriyim. Erdoğanist değilim Akp li bile değilim ama Atatürk sseven kitle üst düzey mantıklı dürüst insanlar demekte çok saçma olmuş.

Oky,iş hanim senin yeni üye.olup siyasete dalanlara karşı egzaman vardı annem ne oldu algıda seçicilik.mi oldu
Hanı.herkesi bilen anında samimi.olan falan

Ah ah :))))

Sizi gidi

Oky,iş hanim senin yeni üye.olup siyasete dalanlara karşı egzaman vardı annem ne oldu algıda seçicilik.mi oldu
Hanı.herkesi bilen anında samimi.olan falan

Ah ah :))))

Sizi gidi
al işte. ön yargılar ne kötü.

oysa yeni üyeler küfretmeden, hakaret etmeden yorum yapsa hiç rahatsız olmam.
ama gelir gelmez hakarete girişince malum bünye kaldırmıyor bu üyeleri:)

Ya bu kadar olma ya rol çalma. On yargili olan SENSİN

Profilim ilk.mesaj o bu hep açık PROFİlimE yazdığınız hakarete kaar silmedim.....

Bak bakalım hakaret mi etmsiim yoksa ataturkcu DEĞİLİM ddiye yaftalandim mi

Geç bunları okypete geç

al işte. ön yargılar ne kötü. oysa yeni üyeler küfretmeden hakaret etmeden yorum yapsa hiç rahatsız olmam. ama gelirgelmez hakarete girişince malum bünye kaldırmıyor bu üyeleri

aa bak bak. benim profilime kaç kere girip ayyaş diye saldıran ugandalı idi amindi değilmi. . burada bana verdiğin örnekleri, bir üyeye sidikli dediğinide okuduk. geç şekerim bunları geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…