- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
Ona bende takıldım. Bu habere olumsuz yorum yapanlardan biriyim. Erdoğanist değilim Akp li bile değilim ama Atatürk sseven kitle üst düzey mantıklı dürüst insanlar demekte çok saçma olmuş.Kemalist olmak nasıl üstün zekalı bir aydın olmak oluyor da, 'Erdoganist' olmak tapinmak oluyor? Çifte standartin dik âlâsı. (Ben Erdoganist filan değilim bu arada!)
nasılsın doktor hanım :)Kemalist olmak nasıl üstün zekalı bir aydın olmak oluyor da, 'Erdoganist' olmak tapinmak oluyor? Çifte standartin dik âlâsı. (Ben Erdoganist filan değilim bu arada!)
yarıldımmmmkoleksiyonun en nadide parçası gelmiş :)
ağzını hep bozan kadın:)Marstan gelen kadın:))))
ağzını hep bozan kadın:)
naber kızMarstan gelen kadın:))))
al işte. ön yargılar ne kötü.Oky,iş hanim senin yeni üye.olup siyasete dalanlara karşı egzaman vardı annem ne oldu algıda seçicilik.mi oldu
Hanı.herkesi bilen anında samimi.olan falan
Ah ah :))))
Sizi gidi
naber kız
vallahi doğru söylüyorsunBen yobazım senle isim olmaz
Seninde olmaz.dimi
Aman ne sevindim sen beni boşver sevmediğinden.muhatap olma iki yüzlü olma net ol marsli
al işte. ön yargılar ne kötü. oysa yeni üyeler küfretmeden hakaret etmeden yorum yapsa hiç rahatsız olmam. ama gelirgelmez hakarete girişince malum bünye kaldırmıyor bu üyeleri
vallahi doğru söylüyorsun
aa bak bak. benim profilime kaç kere girip ayyaş diye saldıran ugandalı idi amindi değilmi. . burada bana verdiğin örnekleri, bir üyeye sidikli dediğinide okuduk. geç şekerim bunları geçYa bu kadar olma ya rol çalma. On yargili olan SENSİN
Profilim ilk.mesaj o bu hep açık PROFİKİNE yazdığınız hakarete kaar silmedim.....
Bak bakalım hakaret mi etmsiim yoksa ataturkcu DEĞİLİM ddiye yaftalandim mi
Geç bunları okypete geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?