İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

Yok benimki sadece merak. Biliyoruz o yeni uyelik alip ortaligi karistiranlari canim.

ben de merak ettim hatta acaba saraylım ya da huysuz kova mı dedim ama merakımla kaldım.fbı da çalışıyormuş gibi hımm biz seni biliyoruz dikkatli yaz moduna girmedim.

buralarda ne üyeler gördük siyaset yazmak yerine bin ton hakaret eden onlar beğenilip haklısın canım diye desteklenirken bu üyenin üstüne anlamsızca gidilmesi çok garip.başka bir topikte resmen tehdit edilmiş kadın ya.

ben o hakaret edip annelere ,çocuklara kadar götürenleri ,görüyorum,görüyorumda, bunu bilerek onlarla arkadaş olup selam verip , onlarla diyolog kuranları işte evet onları anlayamıyorum. yada belkide anlamalıyım. onlarda onun gibi demek ki..

gittikten sonra burayı dışarıdan izledim ve o bazı kişilerle muhabbeti olan herkesle iletişimimi kestim.onların umrunda değildir belki hatta mutlu bile olmuşlardır ama içimden geleni yaptım.

karşıt görüş dahi olsa insanlar saygısızlığa prim vermemeli.

insanlar bir süre sonra belli ediyorlar kendilerini. rol yap yap nereye kadar zaten.
en doğrusunu yapmışsın

Ee karakter meselesi. Benim oyle ağzı zihniyeti bozuk insanlar yanimda gezemez , başkası " aman bana mı diyo sanki " der yanında gezdirir , bi başkası zaten ona soyleyemediklerimi soyledi canim benim der.

Kim bu ortalığı karıştıran, geçmişe bakamadım. Çok merak ettim

Burada yazmış mı bilmiyorum. Bi tane vir dost vardi mesela. Direkt uye olup okypete'ye hakaret etmişti
aynen
.var böyleleri.. ama hala inkardalar.. hayır üşenmeyeceğim onlardan birinin, o ilk mesajını koyacağım konuya o olacak. yapmadım sen yaptın diyor birde şaka gibi
herkesin profilinede girip saldırıyor ayrıca..

höh,o kim ya?

yok artık!

valla ben de merak ettim kuzum.bazıları sanki kadıncağız yeni üyelik alıp birileri gibi hakaretlerle siyaseti bastı ya da milleti linç etti gibi davranıyor,nedir bu ya?
Bazıları değil kadesa bazı diyecektin sanırım? burada o kadincagiz (!) dediğin kişiye suan bu konuda yazan benim çünkü :)

Mesela fetihce var o ikinci uyelik alip hagedan olarak gelmisti. Kazen ortaya çıkardı. Kiz kurusunun ikinci uyelik oldugundan suphelenmistim ama hala yazdığına gore değil herhalde.
Ne ilginç ya, insanlar kendi kimliklerinden konuşamıyor ya da yeterli kalmıyor da başka isimlere saklanıyorlar.
Klavye arkasından konuşmak bile cesaret işi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…