kimse mükemmel değildir.Tapınacak kadar abartmaya gerrk yok biz bu kpnuda bi büyüyemedik ülke olarak hala takım tutar gibi parti tutuyoruz ,parti üyesi tutuyoruz.Ha Erdoganist ha Kemalist
aman ne espri.Ha Erdoganist ha Kemalist
particilik ile kurucumuz farklı şeylerdir.bu gün bir partili hatta parti paçkanı bile kendini feshedip bambaşka bir partiyi destekleyebilir.kimse mükemmel değildir.Tapınacak kadar abartmaya gerrk yok biz bu kpnuda bi büyüyemedik ülke olarak hala takım tutar gibi parti tutuyoruz ,parti üyesi tutuyoruz.
yani Artık Atatürkle kıyaslamaya başladılar ya. şaka gibileraman ne espri.
yine mi Atatürk ile kıyaslamalar.
şu kadarını söyleyeyim.
Atatürk bu ülkenin kurucusudur ve kimse onun kesip attığı tırnak bile olamaz .
arkadaşları anlamak lazım.yani Artık Atatürkle kıyaslamaya başladılar ya. şaka gibiler
Tamam beybisi not aldımaman ne espri.
yine mi Atatürk ile kıyaslamalar.
şu kadarını söyleyeyim.
Atatürk bu ülkenin kurucusudur ve kimse onun kesip attığı tırnak bile olamaz .
şu soğukkanlığına bayılıyorum. kkda olamadığım bir yapı bu. keşke olabilsem:)Tamam beybisi not aldım
:))şu soğukkanlığına bayılıyorum. kkda olamadığım bir yapı bu. keşke olabilsem:)
o soğukkanlılık değil.şu soğukkanlığına bayılıyorum. kkda olamadığım bir yapı bu. keşke olabilsem:)
Atlantistengelenkadin bilinen biriyim yazmışsın ya eskiden kimdin nickin neydi çok merak ediyorum.güzel yazıyorsun.o soğukkanlılık değil.
iktidar yanlılığını verdiği geçici bir sarhoşluk .
Bu da geçer boşver.
yarın başkaları kendi imparatorluğunu kurar.
Kaz gibi uçup tavuk gibi düşmek misali
:))o soğukkanlılık değil.
iktidar yanlılığının verdiği geçici bir sarhoşluk .
Bu da geçer boşver.
yarın başkaları kendi imparatorluğunu kurar.
Kaz gibi uçup tavuk gibi düşmek misali
oraya onu yazmamın inan ki bu siteyle alakası yok.Atlantistengelenkadin bilinen biriyim yazmışsın ya eskiden kimdin nickin neydi çok merak ediyorum.güzel yazıyorsun.
bende merak ediyorum eski nickini. aslında sanki şu diyorum bazende yok bu. ama buulamadım bir türlü:.)oraya onu yazmamın inan ki bu siteyle alakası yok.
sileceğim .
çünkü özel mesajla soran da çok oluyor.
hatta saraylım diye bir üyeye benzettiler .İnceledim görüşleri bana yakın ama o değilim
ha aklıma gelmişken beni sen bile zanneden oldu.bende merak ediyorum eski nickini. aslında sanki şu diyorum bazende yok bu. ama buulamadım bir türlü:.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?