• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

aa bak bak. benim profilime kaç kere girip ayyaş diye saldıran ugandalı idi amindi değilmi. . burada verdiğin örnekleri bir üyeye sidikli dediğinide okuduk. geç şekerim bunları geç
haksızlık etme .Ben sana inanmıyorum Okypete .Mümine bir kardeşimiz asla o dediklerini yapmaz.Güzel ahlakı bırakmaz .
lütfen benle bir daha muhatap olma. :)

Algılamadaki.problem.çocukluğundan mi geliyor yeni mi oluştu?

Ben diyorum ki

Seninle.ilk yazismalarimiz diyorum güzelce yazmıştım cook iyi hatırlıyorum

Ayyaş olayı.sonradan

Artı.iciyirum diye reklam eden SENSİN hep içerim falan e annem neden alindin ki içmek.kötü değilse içki içene ayyaş denirse bu seni neden zorladı

Ayyaş içene denir.e içen de senin sevdiğin insanlar

Problem ne

Şimdi.marslı ve.oky 'ş siz birbirinizi beğenmeye devam edin benim daha önemli işlerim var hadi bye :)))

Ben diyorum ki

Ayyaş olayı.sonradan

Artı.iciyirum diye reklam eden SENSİN hep içerim falan e annem neden alindin ki içmek.kötü değilse içki içene ayyaş denirse bu seni neden zorladı

Problem ne

Şimdi.marslı ve.oky 'ş siz birbirinizi beğenmeye devam edin benim daha önemli işlerim var hadi bye :)))

Siz ayyaş değilsiniz öyle mi ben.Mümine.DEĞİLİM öyle mi komikler hadi siz noel hazırlığına.devam edin :))) mutlu modeller :)) umarım noel baba size en sevdiğiniz şeyleri getirir ve doğa ana :)))
aa pardon ben halüsinasyon gördüm :)

Ben diyorum ki

Ayyaş olayı.sonradan

Problem ne

ilk saldırı mesajını kopyalatma bana yaparım, anneme kadar gittiğin. bence aranma .
hep içerim demedim. içiyorum dedim. bu senin benim profilime girip ayyaş demeni gerektirmez. evet her alkol alan ,abartmayan kişi gibi arada içerim.içki içene ayyaş denmez ayrıca. gitte öğrende gel

ilk saldırı mesajını kopyalatma bana yaparım, anneme kadar gittiğin. bence aranma .
hep içerim demedim. içiyorum dedim. bu senin benim profilime girip ayyaş demeni gerektirmez. evet her alkol alan ,abartmayan kişi gibi arada içerim.içki içene ayyaş denmez ayrıca. gitte öğrende gel

Bunu öğrenmek.bana.hayatla alakalı.HIc bisey katmayacak ;))/hadi bye

Sizinle takılmak güzeldi siz her yorumu beğenmeye devam edin birbirinizi kolay gelsin isim varr AA bu kadar boş vakit yeter :))))

bu konu Erdoğanist konusu olmaktan çıktı .Kişiye özel bir konu oldu sanki.Ben yazmayı inanılmaz seven bir insanım sadece. Ben forumda benzettiğiniz hiçkimse değilim. Marjinal bir insanım evet ,yani normal insanlara göre marjinal gelen bir insanım.Düşüncelerimi çoğu kimse anlamayabilir ,tepki gösterebilir.Alışığım bunlara.

A atlantistengelenkadin Atlantis sen kimsin ya?:KK48: Inan kac gündür merakla çözmeye çalışıyorum. Bazen cok tanidiksin bazen hic değilsin. Merak icerisindeyim:KK69:
"Hic kimseyim "sendromu diyoruz biz ona karanfil

Soyler mi sence :))

Iddia ediyorum çoook iyi tanıdık birisi hem de :KK66:

Marjinal tip atarlanmalari eşliğinde sitede boy gösterirler genel olarak ama sonunda da yakayı ele verirler.Bu alayı için geçerli,geneli de zaten tahminleri hiiic yanıltmadi.

Hayır da marjinal olan ne ya ahahah :) bu sitede yıllanmis marjinal tiplere bile hakaret ayol, orijinal bir tipim dese anlarım :p

Ow yeah ben çizgi disiyim, oww yeah ben radikal bir eleştirmenim,farkım tarzım bla bla bla

Konu kendine dönunce ayy konu Erdoganist idi diye yol göstericilik ustlenene kadar milletin sahte doktor mu degil mi olduğunun tartışilacak yerin de burası olmadigini bilmesi lazım di mi :KK66:

15 kasimda üye olup çaat siyaset meydanında boy gösterip marjinal takılmak öyle buralarda yeniyim raconu kesmek ha ben yemedim,yiyende var mıdır bilmiyorum :)

Son düzenleme:
"Hic kimseyim "sendromu diyoruz biz ona karanfil

Soyler mi sence :))

Iddia ediyorum çoook iyi tanıdık birisi hem de :KK66:

Marjinal tip atarlanmalari eşliğinde sitede boy gösterirler genel olarak ama sonunda da yakayı ele verirler.Bu alayı için geçerli,geneli de zaten tahminleri hiiic yanıltmadi.

Hayır da marjinal olan ne ya ahahah :) bu sitede yıllanmis marjinal tiplere bile hakaret ayol, orijinal bir tipim dese anlarım :p

Ow yeah ben çizgi disiyim, oww yeah ben radikal bir eleştirmenim,farkım tarzım bla bla bla

Konu kendine dönunce ayy konu Erdoganist idi diye yol göstericilik ustlenene kadar milletin sahte doktor mu degil mi olduğunun tartışilacak yerin de burası olmadigini bilmesi lazım di mi :KK66:

15 kasimda üye olup çaat siyaset meydanında boy gösterip marjinal takılmak öyle buralarda yeniyim raconu kesmek ha ben yemedim,yiyende var mıdır bilmiyorum :)
Tahminin var mi?

Marjinal mi degil mi bilmiyorum ama duzgunce yaziyor genelde. Benimki sadece merak. Hep tarzini birilerine benzetiyorum.

Back