işte diyorum ya bu kafadakileri bakırköye yollayalım. çünkü psikolojik olarak normal değiller..sözcü gazetesinde miydi neydi
bi şiir yazılmıştı
önünde diz çoktük kurtar bizi Atatürk gibi bişeyler yazıyodu.
hatta burda konu olarak açıldı.
herkes bu kadarda olmaz diye yorumlar yapmıştı :)
yani Atatürkü minnetle sevmek çok ayrı
ona tapınmak! çok çok ayrı.
hani tapınmak deyince "kim tapınıyo yeeeaaaa" diyenlere cevap olsun.
oky tedavinin selameti için hastanın hastalığını kabul etmesi gerekir. faydası olacağını sanmıyorum :)işte diyorum ya bu kafadakileri bakırköye yollayalım. çünkü psikolojik olarak normal değiller..
ha diz çökmekte tapmak değil. yalvarmak bir çeşit.hani evlenme teklif ettiğinde diz çöker erkek. kadına tapıyor değil o hareket onun gibi
artık orasını kendi bilir. yapacak şey yokoky tedavinin selameti için hastanın hastalığını kabul etmesi gerekir. faydası olacağını sanmıyorum :)
Neden Kemalistliği hemen attın ki ortaya?Ha Erdoganist ha Kemalist
Şuan burada ne Erdoğan ne de Atatürk konu farkında misin ipek ?Neden Kemalistliği hemen attın ki ortaya?
Pek çok yorumunda tarafsız kalabiliyorum senin Kontes ama nedense bu sefer olmadı gibi.
Erdoğan'la Atatürk neden kıyaslanıyor. Ya da neden kıstas Atatürk çok anlamsız.
baştaki mesajına binaen yazdım zaten.Şuan burada ne Erdoğan ne de Atatürk konu farkında misin ipek ?
Konu -ist'ler
Ama ben başından da ne Erdoğan'i ne de Atatürk'ü kiyasladimbaştaki mesajına binaen yazdım zaten.
Hep sonundan mı girmek lazım konuya?
Kırmızı yaptığım yerler yeterli bence. Daha da bişey demiyorum. Bir insanoğlunun nasıl HİÇ hatası olmaz? Sen Atatürkün hiç hatasını görmedim diyebiliyorsan, "ben Erdoganistim" diyen adamı tapinmakla suclayamazsin bence...Ben sahsen hic kimsenin Atatürk`e "tapindigini" görmedim, duymadim, bilmiyorum. Zaten Atatürk`ü seven kitle genelde üst düzey mantikli ve dürüst insanlar, onlar kattiyen hic bir seye tapmaz, mantigina uyani ve aklina dogru geleni sever veya takdir eder.
Eger varsa bu sitede öyle bir üye, isim verilsede bilsek kimmis o ? O kisiyle, neden Atatürk`e taptigini sormak ve bilmek isterdim dogrusu ? Varsa eger .... ama ben görmedim !
Ben Atatürk`ün ilkelerini begeniyorum, dogru buluyorum ve Atatürk gibi düsünen dünyadaki tüm ülkeler simdi refah ve huzur icinde yasiyor bu zamanda. Yaptigi hic bir yanlisi görmedigim icin ve tam aksine yaptigi herseyi bu kadar önceden görmesi ve sezmesi, bir akli basinda insani hayrete düsürüyor ve takdir ediyorsun ama tapmakmi ? ASLA !!!
Fakat konumuza gelecek olursak burada adi sapi belli degil, kendisini gazeteci sanan bir herif, ben Erdogan`a taparim demis. Oda onun bilecegi sey. Demekki IQ bu kadar.
Sus kız bal gibi erdoganistsin işte :)))Kemalist olmak nasıl üstün zekalı bir aydın olmak oluyor da, 'Erdoganist' olmak tapinmak oluyor? Çifte standartin dik âlâsı. (Ben Erdoganist filan değilim bu arada!)
Değilim de, olsam da kime ne zatenSus kız bal gibi erdoganistsin işte :)))
He bak doğru, orada işte çok feci haklısınDeğilim de, olsam da kime ne zaten
tebrikler en saf en güzel yorum:)Kim olursa olsun aşırı sevgi yanlış bence .. Atatürk de beşer Erdoğan da ve ikisi de siyaset adamı seveni de sevmeyeni de olabilir ..
Bu tip konularda kendilerini "Erdoğanım çok yaşa" sloganına şartlandırıyorlar. Kimlerin öyle diyeceğini de tahmin edip bekledikleri için slogan var mı yok mu demeden hurra atışa geçiyorlar : ))))))))))))Ama ben başından da ne Erdoğan'i ne de Atatürk'ü kiyasladim
Varsa bir okuyan kıyasıma dair koysun önüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?