• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

sözcü gazetesinde miydi neydi
bi şiir yazılmıştı
önünde diz çoktük kurtar bizi Atatürk gibi bişeyler yazıyodu.
hatta burda konu olarak açıldı.
herkes bu kadarda olmaz diye yorumlar yapmıştı :)
yani Atatürkü minnetle sevmek çok ayrı
ona tapınmak! çok çok ayrı.
hani tapınmak deyince "kim tapınıyo yeeeaaaa" diyenlere cevap olsun.
işte diyorum ya bu kafadakileri bakırköye yollayalım. çünkü psikolojik olarak normal değiller..
ha diz çökmekte tapmak değil. yalvarmak bir çeşit.yada bir istekte bulunmak..
hani evlenme teklif ettiğinde diz çöker erkek. kadına tapıyor değil o hareket onun gibi

işte diyorum ya bu kafadakileri bakırköye yollayalım. çünkü psikolojik olarak normal değiller..
ha diz çökmekte tapmak değil. yalvarmak bir çeşit.hani evlenme teklif ettiğinde diz çöker erkek. kadına tapıyor değil o hareket onun gibi
oky tedavinin selameti için hastanın hastalığını kabul etmesi gerekir. faydası olacağını sanmıyorum :)

Ben sahsen hic kimsenin Atatürk`e "tapindigini" görmedim, duymadim, bilmiyorum. Zaten Atatürk`ü seven kitle genelde üst düzey mantikli ve dürüst insanlar, onlar kattiyen hic bir seye tapmaz, mantigina uyani ve aklina dogru geleni sever veya takdir eder.
Eger varsa bu sitede öyle bir üye, isim verilsede bilsek kimmis o ? O kisiyle, neden Atatürk`e taptigini sormak ve bilmek isterdim dogrusu ? Varsa eger .... ama ben görmedim !
Ben Atatürk`ün ilkelerini begeniyorum, dogru buluyorum ve Atatürk gibi düsünen dünyadaki tüm ülkeler simdi refah ve huzur icinde yasiyor bu zamanda. Yaptigi hic bir yanlisi görmedigim icin ve tam aksine yaptigi herseyi bu kadar önceden görmesi ve sezmesi, bir akli basinda insani hayrete düsürüyor ve takdir ediyorsun ama tapmakmi ? ASLA !!!
Fakat konumuza gelecek olursak burada adi sapi belli degil, kendisini gazeteci sanan bir herif, ben Erdogan`a taparim demis. Oda onun bilecegi sey. Demekki IQ bu kadar.

siz hiç Atatürk'ün mozolesine gidip atam çocuğum olmuyor diye ya da çocuğuna iş bulmak için yardım isteyen bir kadın ,devasız bir hastalığına derman bulmak için şifa dilenen bir erkek gördünüz mü?
Asla göremezsiniz.
Şakirt ve hülog takımını ise kendini şeyh şıh ilan etmiş şarlatanların yanında el etek öperek medet umarken görürsünüz..
Bedava da değildir bu işler .ZAten garibandır tüm parasını döker gelirler
Hem şarlatanlara gidip şirkin allahını yapacaksınız hem de bize Atatürk'e tapmayın diyeceksiniz.Hadi ordan .

Türbeye gidip şihin mozolesinde ayyy pardon kabrinde kendisini dua iletisim araci tayin ederek erdoganistleri oradan da Atatürk'ün mozolesine giderek kemalistler ile erdoganistleri ataya şikayet ediciiim :))) var mı gelen ?

Neden Kemalistliği hemen attın ki ortaya?
Pek çok yorumunda tarafsız kalabiliyorum senin Kontes ama nedense bu sefer olmadı gibi.
Erdoğan'la Atatürk neden kıyaslanıyor. Ya da neden kıstas Atatürk çok anlamsız.
Şuan burada ne Erdoğan ne de Atatürk konu farkında misin ipek ?

Konu -ist'ler

Hiçbir mesajımda ikisini de kiyasladigimi hatırlamıyorum :)

Ben sahsen hic kimsenin Atatürk`e "tapindigini" görmedim, duymadim, bilmiyorum. Zaten Atatürk`ü seven kitle genelde üst düzey mantikli ve dürüst insanlar, onlar kattiyen hic bir seye tapmaz, mantigina uyani ve aklina dogru geleni sever veya takdir eder.
Eger varsa bu sitede öyle bir üye, isim verilsede bilsek kimmis o ? O kisiyle, neden Atatürk`e taptigini sormak ve bilmek isterdim dogrusu ? Varsa eger .... ama ben görmedim !
Ben Atatürk`ün ilkelerini begeniyorum, dogru buluyorum ve Atatürk gibi düsünen dünyadaki tüm ülkeler simdi refah ve huzur icinde yasiyor bu zamanda. Yaptigi hic bir yanlisi görmedigim icin ve tam aksine yaptigi herseyi bu kadar önceden görmesi ve sezmesi, bir akli basinda insani hayrete düsürüyor ve takdir ediyorsun ama tapmakmi ? ASLA !!!
Fakat konumuza gelecek olursak burada adi sapi belli degil, kendisini gazeteci sanan bir herif, ben Erdogan`a taparim demis. Oda onun bilecegi sey. Demekki IQ bu kadar.
Kırmızı yaptığım yerler yeterli bence. Daha da bişey demiyorum. Bir insanoğlunun nasıl HİÇ hatası olmaz? Sen Atatürkün hiç hatasını görmedim diyebiliyorsan, "ben Erdoganistim" diyen adamı tapinmakla suclayamazsin bence...

Fanatizm her alanda sakıncalı bir durum. Kimse Peygamber değil. Erdoğan'da bir beşer. Beşer şaşar. Allah şaşırtmasın tabi ki , temennimiz bu. Ama ola ki şaştı etrafında onu dürtecek uyanık birileri olmalı. Gerçi bu biraz zor, tarihe baktığımızda bunu daha iyi anlıyoruz. Kraldan çok kralcı ile dolu tarihimiz. Allahtan demokratik bir ülkeyiz. Öyle bir durumda halk gereğini yapar.

Ama ben başından da ne Erdoğan'i ne de Atatürk'ü kiyasladim

Varsa bir okuyan kıyasıma dair koysun önüme
Bu tip konularda kendilerini "Erdoğanım çok yaşa" sloganına şartlandırıyorlar. Kimlerin öyle diyeceğini de tahmin edip bekledikleri için slogan var mı yok mu demeden hurra atışa geçiyorlar : ))))))))))))
Halbuki herkes gayet güzel biçimde fanatizmin kim, ne, nasıl olursa olsun, iyi bir şey olmadığını ifade etmiş. Ama işte bi okusalar : )))))))))

Back