- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Senin verdiğin belli annem :))))
Nefret mi aaaaa çok ayipp siz ilerici laik vs vs vs)) insanlar nefret SOYLEMİ yapmazdı buralardan haberin yok galiba
Pasan atan mi. :)
Ne.diyon yaaaa sana ciddi bile yazamıyorum inan uzun yazacaktım.ama kale alınacak bir.söz değil
teşekkür ederim arkadaşım .A atlantistengelenkadin kim oldugun beni hic ilgilendirmiyor ama kafa yapini cok begendim, hosgeldin arimiza !
yok şimdi haksızlık yapmayalım.
bizim gibi düşünen insanlar asla menzil için ,adıyaman'a bilmem başka tarikat için eşlerinin bileziklerini bozdurup da bir yerlere gitmezler.
Atatürkümüze ve paşamıza ayyaş demeyecektiniz.
bu nefret boşuna değil.
Hatayı şapkayı taktığı anda uzaklasmamakla yaptı.Ausencia
Huloğculardan birtane de ben ekleyeyim dedim
Hem de 10 Kasım'i kutlayan cinsinden
Madem Huloğ denmis iyi seyirler :)))
pardon tümünden nefret ettiğimi nereden çıkardınız?Ben bilemem atlantis kim neyini satar kaç km gider , kim daha uzağa işer ? Hele hele sizin gibi düşünenler , bizim gibi düşünenler işlerine hiiiç girmem
Sen şimdi bu beyana istinaden mi tüm Ak partiye oy verenlerden nefret ediyorsun ve bu yüzden ''demeyecektiniz'' diyerek çoğul konuşuyorsun .
Üzüldüm senin adına .
Söyleyenden nefret ediyorsun , sırf politik seçmen kimliği ile oy kullananda nefret ediyorsun . Saplantılı bir durum bu . Daha hümanist bir bakış açısına ihtiyacın var .
:))Hatayı şapkayı taktığı anda uzaklasmamakla yaptı.
ahahahahaha sahi bu Ersoy Dede ne Zaman Adam olmusta konusuyorbu Flash tv`deki herif degilmi ?
Ben izlerken korktum ayol...:))
Korktu kadincagiz gidemiyorda
Bunlar falci gibi görüebiliyorlar canim, sen yazmasanda öyle sezmistir. Veya falinda öyle cikmistir.pardon tümünden nefret ettiğimi nereden çıkardınız?
Hahaha şiir okurken cinnet geciren dede bir bu iki :))Ben izlerken korktum ayol...
Hatayı şapkayı taktığı anda uzaklasmamakla yaptı.
pardon tümünden nefret ettiğimi nereden çıkardınız?
ahahahahaha sahi bu Ersoy Dede ne Zaman Adam olmusta konusuyorbu Flash tv`deki herif degilmi ?
o lafa destek çıkan herkese diyorum oldu mu?Asıl oradan sonra şenlik başlıyor , gider mi hiç
Buradaki çoğul söylemlerde yazışmaların elimdeki tek delil .
Bizimle yazışıyorsun , ve ''demeyecektiniz'' diyorsun . Dediniz diye bu nefret diyorsun ; kime diyorsun atlantis ?
Bunlar falci gibi görüebiliyorlar canim, sen yazmasanda öyle sezmistir. Veya falinda öyle cikmistir.
5 kilo balı 100 tlye satan amca bu muydu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?