İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

:)

yok şimdi haksızlık yapmayalım.
bizim gibi düşünen insanlar asla menzil için ,adıyaman'a bilmem başka tarikat için eşlerinin bileziklerini bozdurup da bir yerlere gitmezler.

Ben bilemem atlantis kim neyini satar kaç km gider , kim daha uzağa işer ? Hele hele sizin gibi düşünenler , bizim gibi düşünenler işlerine hiiiç girmem

Atatürkümüze ve paşamıza ayyaş demeyecektiniz.
bu nefret boşuna değil.

Sen şimdi bu beyana istinaden mi tüm Ak partiye oy verenlerden nefret ediyorsun ve bu yüzden ''demeyecektiniz'' diyerek çoğul konuşuyorsun .

Üzüldüm senin adına .

Söyleyenden nefret ediyorsun , sırf politik seçmen kimliği ile oy kullananda nefret ediyorsun . Saplantılı bir durum bu . Daha hümanist bir bakış açısına ihtiyacın var .

pardon tümünden nefret ettiğimi nereden çıkardınız?

ahahahahaha sahi bu Ersoy Dede ne Zaman Adam olmusta konusuyor bu Flash tv`deki herif degilmi ?

ahahahahaha sahi bu Ersoy Dede ne Zaman Adam olmusta konusuyor bu Flash tv`deki herif degilmi ?

bir tane de cemaat yengesi vardı .BAnka reklamında bile çıkmıştı yazarımsı bayan. Bir ara tv lerden düşmezdi. Şimdilerde esamesi bile okunmuyor.

örnek çok

o lafa destek çıkan herkese diyorum oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…