İflah olmaz yandaşım, ben bir Erdoğanistim!

gülay_gülay ile anlaşabileceğim ortak noktamız pek yoktu
farklı aksetirmek neden yapsın ki

ben sıkıldım bayanlar bu dediğiniz insanların hiçbiri ile alakam yoktur.Boşu boşuna yorum yapıp değerli vaktinizi harcamayın cidden değmez.Konuya dönün lütfen.

Ne kadar aşırı geliyor değil mi işte Kemalizm de.aynı.şekilde geliyor bize.

Yok.tırnağı olmazmış o nasıl.laf.

İkisini de.yarayan.bir Allah var

Bunun.ölçüsünü.de.siz.yapamazsınız

İşte bu kadar uç laflar ettiğiniz için böyle uçurum.büyüyor kemal in attığı tırnak.niye.olmasın bunu yazan şahıs tırnak.olsun bu kadar basit.yoruma ciddi bisey yazamadim maalesef TAPİNMAYİN

yok.TAPMİYİRUZ. diyenlere gelsin bu tapmadir

Hüloğğ ne yahu ?

Ya da bu hüloğğ lar bir tek Akp de mi var ?

Her siyasi partinin kendi hüloğğ ları yok mu ?

Bırakın siyasi partileri tüm -izm ler içinde aşırı hüloğğ çular yok mu ?

Bir şeye , bir kişiye aşırı ve tutku ile bağlanmak , ondan insan üstü varlıkmış gibi söz etmek ; sanki hatadan ve günahtan muafmış gibi bir yerde görmek ; hastalıktır .

Bu hastalıklı durum ile genel olarak çizgisini takdir ediyor olmayı bir ayrılalım önce , ardından da her ''Şey'' in bir hüloğğğ çusu olduğu ama sadece çığırdıkları nidanın farklı olduğunu hatırlayalım .

Ersoy Dedenin de kendi -izm i doğrultusunda erdoğanistliği hayırlı olsun ne diyeyim , herkesin ''Şey'' i kendine .

yok şimdi haksızlık yapmayalım.
bizim gibi düşünen insanlar asla menzil için ,adıyaman'a bilmem başka tarikat için eşlerinin bileziklerini bozdurup da bir yerlere gitmezler.
[/QUOTE]

Yanlış baştan aşağıya SENSİN !

At gözlüklerle bakıldığı surece senin izm ' in kötü benim ki iyi mantığı hatta mantiksizligi

yok şimdi haksızlık yapmayalım.
bizim gibi düşünen insanlar asla menzil için ,adıyaman'a bilmem başka tarikat için eşlerinin bileziklerini bozdurup da bir yerlere gitmezler.
[/QUOTE]

Senin tarikatlarla sıkıntın ne pardon.

Takmış.durumdasin da.senin bileziğin.mi. bozuldu seni ilgilendiren.ne.hayret ya başkasının hayatından sana ne

Komik

Kendi.kocana evine.hayatına bak bırak milleti

İsteyen istediğini yapar.

Birsuru sosyal yardımlaşma.dernekleri o bu var

Add var:)))) oralara para yardımı yapanlar ne.okuyoy

Aaa pardonnn dine verince suç dimi

Yanlış baştan aşağıya SENSİN !

At gözlüklerle bakıldığı surece senin izm ' in kötü benim ki iyi mantığı hatta mantiksizligi

Senin tarikatlarla sıkıntın ne pardon.

Takmış.durumdasin da.senin bileziğin.mi. bozuldu seni ilgilendiren.ne.hayret ya başkasının hayatından sana ne

Komik

Kendi.kocana evine.hayatına bak bırak milleti

İsteyen istediğini yapar.

Birsuru sosyal yardımlaşma.dernekleri o bu var

Add var:)))) oralara para yardımı yapanlar ne.okuyoy

Aaa pardonnn dine verince suç dimi[/QUOTE]

sen ver .istediğine ver

Atatürkümüze ve paşamıza ayyaş demeyecektiniz.
bu nefret boşuna değil.
Atatürkümüze ve paşamıza ayyaş demeyecektiniz.
bu nefret boşuna değil.

Senin verdiğin belli annem :))))

Nefret mi aaaaa çok ayipp siz ilerici laik vs vs vs )) insanlar nefret SOYLEMİ yapmazdı buralardan haberin yok galiba

Pasan atan mi. :)

Ne.diyon yaaaa sana ciddi bile yazamıyorum inan uzun yazacaktım.ama kale alınacak bir.söz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…