- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
o lafa destek çıkan herkese diyorum oldu mu?
Oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o lafa destek çıkan herkese diyorum oldu mu?
üzerine alınan alınsın.Bunlar falci gibi görüebiliyorlar canim, sen yazmasanda öyle sezmistir. Veya falinda öyle cikmistir.
:)Bunlar kim sevgili olivia ?
yok eğer sen o partiye her oy veren öyle düşünüyor diyorsan başka bak evet o zaman hepsinden nefret ederim.
yok eğer sen o partiye her oy veren öyle düşünüyor diyorsan başka bak evet o zaman hepsinden nefret ederim.
KAbataş bacısını geçtiler .
İyi geceler
valla canım anlattığım particilik ,Atatürk teması değildiparticilik ile kurucumuz farklı şeylerdir.bu gün bir partili hatta parti paçkanı bile kendini feshedip bambaşka bir partiyi destekleyebilir.
Atatürk ile ne alakası var particiliğin
tapınmayı uyduran sizsiniz. biz kendisine gönülden bağlıyız seviyoruz. Siz bunu tapınmak olarak görüyorsanız sıkıntı sizdedir.Allah Allah ne ilginç yorumlar var
Atatürk ü ben de seviyorum ama tapmıyorum
ayrıca memleketi Atatürk ün fikirleri kurtardı evet ama tek başına yapmadı elbette ilahi bir güç geldi de yaratmadı bu ülkeyi
bilmiyorum anlatabildim mi
Türk milleti beraber savaştı kurtardı bu ülkeyi
kimseyi tapınacak hale getirmenin anlamı yok, saçma
tuhaflaştırmayın olayı laflarımı çarpıtıp
bu yapılanı terbiyesizlik görürüm başka bir şey değil
benim ne dediğimden ne demek istediğimi çıkarıp (güyaaa) olayı laf salatasına sonrasında da laf dalaşına çevirmeyin
üzerimden bunu yapanlar sadece hala evcilik oynadığını gösteriyor başka bir şey değil ...şaka gibi gerçekten..
Yok anacım sanmamKemalistler ile erdoganistler iyi kanki olurlar yalnız he :)))
Niye üstüne alınıyorsun tapınmıyorsan ben sana mı yazdımtapınmayı uyduran sizsiniz. biz kendisine gönülden bağlıyız seviyoruz. Siz bunu tapınmak olarak görüyorsanız sıkıntı sizdedir.